Christelijke Muziek & Concertagenda

Sunny Spells Utrecht, Utrecht


Naam:
Sunny Spells
Datum:
14 juni 2013

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
20:00u - 22:00u
Beluister geluidsfragment
Omschrijving:

Sunny Spells

Al maanden werkt studentenvrouwenkoor Medusa keihard aan haar zomerconcert. Na de tournee in Marseille en omgeving en hun try-out op de Culturele Zondag, is het dan 14 juni eindelijk zover. In Sunny Spells bezingen de Muzen de zomer in al haar facetten.

In Vic Nees’ De Zee is een Orkest bevinden we ons in een tintelende oceaan van muzikaliteit, terwijl de duistere kanten van de zee boven komen drijven in Lauluja Mereltä van Aulis Sallinen. In Bob Chilcotts Quatro Baladas Amarillas brandt de Spaanse zon, maar daar staat weer het tragische verhaal van een Siamese tweeling in Nees’ De rijke armoede van de Trekharmonica tegenover. Benjamin Brittens Three Two-Part Songs bezingen zowel heksen in het maanlicht als een prachtige regenboog en een bijzondere bootreis naar Rio. Tot slot is er natuurlijk ook Chilcotts betoverende Spells.

Extra bijzonder aan dit concert is dat er maar liefst drie pianisten zullen spelen. De Muzen zullen in hun zang begeleid worden door Loan van Hoeven en Guy van Beek, de intermezzi zullen worden verzorgd door Martine Mussies, die ook alt zingt in Medusa. Zij zal Romantische solostukken spelen van Schumann en Schubert. Als extraatje spelen Martine en Guy samen ook een quatre-mains van Fauré. Uiteraard staat het geheel onder de muzikale leiding van Medusa's vaste dirigente Tanya Worron.

Vrijdag 14 juni // 20:00 uur // Utrecht, Academiegebouw (Domplein 29)

Prijzen: €12 (vol tarief) / €8 (student, 18-, 65+) Kaart verkoop aan de deur.

Zie ook: http://vrouwenkoormedusa.wordpress.com/concert/zomerconcert-2013/

Foto gemaakt door Peter Wisselman: https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/942856_10151484714796864_452060179_n.jpg - "Medusa op de Mariaplaats, op de Culturele Zondag van vorige week"

Adres:
Academiegebouw
Postcode:
3512AA
Plaats:
Utrecht (Boek overnachting in Utrecht)
Dagje uit in Utrecht | Activiteiten Utrecht

Provincie:
Utrecht

Thema:
Presentatie
Soort:
Klassiek (meer klassieke concerten)
Uitvoering:
Koor


Entreeprijs:
€ 8,00


Meer concerten:
Alle concerten van Vrouwenkoor Medusa.


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2013-06-11 10:54:28

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar