Christelijke Muziek & Concertagenda

Mostly Autumn Zoetermeer, Noord-Holland


Naam:
Mostly Autumn
Datum:
29 juni 2013

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
20:00u - u
Mostly Autumn een band uit York met spirituele texten over het leven en de dood. Inspirerend en emotionele uitvoeringen van hun klassiekers "heroes never die", "Passengers" en zeker ook dit "Questioning Eyes". En btw de band is op huwelijks reis ;-) www.mostly-autumn.com
Omschrijving:

Mostly Autumn is inmiddels een gevestigde naam in proggy Nederland en nu voor het eerst in de Dru Cultuurfabriek en natuurlijk terug in de Boerderij te Zoetermeer.
De Britse progressieve rockband is geïnspireerd door groepen als Pink Floyd, Genesis & Alan Parsons Project en is gestoeld op stevig gitaarwerk, samenzang met de kristal heldere stem van Olivia Sparnenn, gebruik van dwarsfluit en toetsen die soms zeer ingetogen zijn a-la Richard Wright (Pink Floyd) en dan weer groots uitpakken. Hun sound is geliefd bij menig progliefhebber.
Het hart van Mostly Autumn wordt gevormd door gitarist Bryan Josh en frontvrouw Olivia Sparnenn.
Bryan wordt vaak de zoon van Ritchie Blackmore en David Gilmour genoemd, Olivia heeft een fenominale stem, wellicht vergelijkbaar als haar vrouwelijke collega\'s van Within Temptation en Nightwish.
Andere blikvangers uit deze symphatieke band zijn: toetsen, Iain Jennings - toetsen, Liam Davison - gitaar, Andy Smith - bas en de twee nieuwe gasten; Hannah Hird op oa dwarsfluit en Alex Cromerty van de Heather Findlay Band. Hannah heeft al reputatie opgebouwd door haar virtuose spel en Alex was oa te bewonderen met de Heather Findlay band, het is een geweldige drummer, zanger en gitarist. Ann-Marie Helder en Gavin, die eerder hun plaats innamen op dwars fluit en drums zijn met Panic Room gevraagd om met Steve Hackett mee te toeren. Dus hun stoeltjes zijn (tijdelijk?) vervangen.

http://www.youtube.com/watch?v=m6iFLscapug
New live DVD At De Boerderij! Stunning, filmed by John Vis and his team, is out now.

More dates at their site mostly-autumn.com

Adres:
Amerikalaan 145
Postcode:
2717 AV
Plaats:
Zoetermeer (Boek overnachting in Zoetermeer)
Dagje uit in Zoetermeer | Activiteiten Noord-Holland

Provincie:
Noord-Holland

Thema:
Anders
Soort:
Rock (meer rockconcerten)
Uitvoering:
Band
Doelgroep:
Alle leeftijden


Entreeprijs:
€ 18,00

Rolstoeltoegankelijk:
Ja
Invalidentoilet:
Ja

Internetadres:
http://www.dru-fabriek.nl
Meer concerten:
Alle concerten van Mostly Autumn.
Telefoon:
0657867718


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2013-06-06 10:35:33

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.