Christelijke Muziek & Concertagenda

Instrumentaalconcert orgel-piano-panfluit-dwarsfluit Beekbergen, Gelderland


Naam:
Instrumentaalconcert orgel-piano-panfluit-dwarsfluit
Datum:
1 juni 2013

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
20:00u - 21:15u
Omschrijving:

Op D.V. zaterdag 1 juni 2013 is er om 20.00 uur een instrumentaal concert op panfluit, dwarsfluit, piano en orgel in de Hervormde Dorpskerk te Beekbergen. Dit concert wordt verzorgd door de dwarsfluitiste Johanneke Wilbrink – Bossenbroek uit Apeldoorn, de panfluitiste Carina Bossenbroek uit Nunspeet en Wilbert Magré uit Elburg op het prachtige orgel van deze kerk en ook nog enkele nummers op de piano. Het programma bestaat uit geestelijke, licht klassieke muziek maar ook is er plaats voor samenzang.

Wilbert Magré werd in 1992 geboren te Zwolle en volgt pianolessen bij de bekende pianist Herman Riphagen uit Heerde waar hij tot op heden nog steeds bij studeert. Samen met zijn vader Wim Magré geeft hij onder de naam: “Magré & Magré” diverse concerten in het land op orgel en piano. Ook is hij al bij het bekende EO programma Nederland Zingt te zien. Meer info: www.wilbertmagre.nl

Carina Bossenbroek (1993) begon op 9-jarige leeftijd met panfluitlessen op de muziekschool in Nunspeet bij Gerard Rijken van Olst. Vervolgens kreeg ze les van Gerlinda van den Berg, en tegenwoordig volgt ze lessen bij de bekende panfluitiste Liselotte Rokyta. Carina heeft aan diverse CD opnames haar medewerking verleent. In 2010 heeft ze meegedaan met het jong Interclassic concours, en won ze dit concours in haar categorie. Meer info: www.carinabossenbroek.nl

Johanneke Wilbrink – Bossenbroek uit Apeldoorn werd geboren in 1985 en begon op 9-jarige leeftijd met dwarsfluitlessen aan de muziekschool. Daarna volgde ze lessen op het conservatorium bij Jorge Caryevschi en nu lest ze bij Kees Alers. Regelmatig verleend ze haar medewerking aan concerten in het land.

Toegangskaarten zijn deze avond aan de kerk te verkrijgen voor volwassen EUR 6,- kinderen t/m 12 jaar EUR 3,- en een gezinskaart (max. 2 volwassenen) voor EUR 15,-.

Het organiserend comité hoopt vele muziekliefhebbers deze avond te mogen ontmoeten.

Adres:
Hervormde Dorpskerk
Postcode:
7361AR
Plaats:
Beekbergen (Boek overnachting in Beekbergen)
Dagje uit in Beekbergen | Activiteiten Gelderland

Provincie:
Gelderland

Thema:
Anders
Soort:
Anders (meer concerten)
Uitvoering:
Instrumentaal
Doelgroep:
Alle leeftijden

Uitvoerenden:
Wilbert Magré - piano
Wilbert Magré - orgel
Carina Bossenbroek - panfluit
Johanneke Wilbrink Bossenbroek - dwarsfluit

Entreeprijs volwassenen:
€ 6,00
Entreeprijs kinderen:
€ 3,00

Rolstoeltoegankelijk:
Ja
Weer:
Overdekt

Internetadres:
http://www.wilbertmagre.nl
Email adres:
info apenstaartje wilbertmagre.nl
Meer concerten:
Alle concerten van Wilbert Magré.
Telefoon:
0525-685413

Kaarten:
Kaartverkoop 's avonds aan de kerk

Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2013-05-26 13:13:13

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar