Christelijke Muziek & Concertagenda

Byzantijns Koor Indrik in Zomeravondconcert Schoorl, Noord-Holland


Naam:
Byzantijns Koor Indrik in Zomeravondconcert
Datum:
4 juni 2013

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
20.00u - 21.30u
Omschrijving:

BYZANTIJNS KOOR INDRIK IN SCHOORL

Op dinsdagavond 4 juni, aanvang 20.00 uur zal het Byzantijns Koor Indrik uit Hoorn het zomeravondconcert verzorgen in de hervormde kerk te Schoorl.
Indrik dat dit jaar al weer voor de zesde keer een zomeravondconcert verzorgd in Schoorl, is een gemengd koor dat bestaat uit ruim 20 zangers en zangeressen. Het vertolkt de Byzantijnse gezangen op een authentieke wijze zoals men dat dagelijks in Rusland kan horen.
Het koor staat onder leiding van de in Rusland geboren dirigent Serge Latychev. Hij studeerde aan het Schnittke Instituut te Moskou om zich daarna aan de beroemde Gnessin muziekacademie, te bekwamen in orkest- en koordirectie. Hierna werd hij aangesteld als concertmeester bij deze academie, alwaar hij heeft samengewerkt met bekende Russische zangpedagogen en koordirigenten.
Gezien zijn achtergrond is hij, als geen ander, in staat het koor te laten zingen volgens de Russische traditie met een eenvoudige maar overrompelende en meeslepende overtuigingskracht waardoor het hart van dit volk tot uitdrukking komt. Dit is het waardoor deze muziek op ons Westerse mensen zo’n indruk op maakt.

Kaarten à € 10,00 voor aanvang van het concert aan de kerk. Bij reservering vooraf via indrikhoorn@hotmail.com of telefoon 0229-245626 en in de voorverkoop bij de VVV te Bergen kosten de kaarten € 8,00. Voor meer informatie: www.indrik.nl

Adres:
Duinweg 5, Schoorl
Postcode:
1871 AC
Plaats:
Schoorl (Boek overnachting in Schoorl)
Dagje uit in Schoorl | Activiteiten Noord-Holland

Provincie:
Noord-Holland

Thema:
Anders
Soort:
A Capella (meer a capella optredens)
Uitvoering:
Koor


Entreeprijs:
€ 10,00


Internetadres:
http://www.indrik.nl
Email adres:
indrikhoorn apenstaartje hotmail.com
Meer concerten:
Alle concerten van Indrik.
Telefoon:
0229-245626


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2013-05-24 00:16:21

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar