Christelijke Muziek & Concertagenda

Penlight Vocaal Ensemble Christmas Songs To Warm Your Heart Kampen, Overijssel


Naam:
Penlight Vocaal Ensemble Christmas Songs To Warm Your Heart
Datum:
9 december 2006

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
20.00u - 21.30u
Omschrijving:

PenLight Vocaal Ensemble geeft vrijdag 8 en zaterdag 9 december haar Kerstconcert in de prachtige en intieme Evangelisch Lutherse Kerk aan de Burgwal 85 te Kampen.
Als thema is gekozen : “Christmas Songs To Warm Your Heart”. Deze avond zullen vooral de liederen worden gezongen, van de “Kers(t)verse” CD “Christmas Songs To Warm Your Heart” welke vanaf half november op de markt is gebracht. Deze CD is via de landelijke Christelijke Muziek & Boekhandel te koop, evenals op de avond van het concert. Aanvang 20.00 uur.

Uniek voor Kampen en omgeving treedt PenLight zoals vanouds, in de samenstelling van gemengd dubbelkwartet op. Het concert is opgedeeld in een aantal blokken van diverse songs en een instrumentale intermezzo. PenLight heeft in de afgelopen negen jaar mede bekendheid gekregen door het vertolken van de “hartverwarmende” songs van Tom Parker and “The New London Chorale”. Het ontstaan van PenLight ligt hier zelfs in besloten.

Toegangsprijs: voorverkoop 8 euro. ‘s avonds aan de kerk 10 euro. Kerk open: 19.15 uur.

Let op: Beperkt aantal zitplaatsen per avond beschikbaar (225).

Voorverkoopadressen: VVV Oudestraat, Kampen; Goossen: Penningkruid, Lovinkstraat en Oudestraat; Schutte Kantoorboekhandel, Markeresplein IJsselmuiden.

Adres:
Evangelisch Lutherse Kerk
Postcode:
Burgwa
Plaats:
Kampen (Boek overnachting in Kampen)
Dagje uit in Kampen | Activiteiten Overijssel

Provincie:
Overijssel

Thema:
Kerst
Soort:
Klassiek (meer klassieke concerten)
Uitvoering:
Koor
Doelgroep:
Volwassenen
Anders:
Vocaal Ensemble (gemengd dubbelkwartet)

Uitvoerenden:
PenLight Vocaal Ensemble Kampen
Wim Kanis. piano en Robert Vroegindewey, dwarsfluit.Jos Mulder op synthesizer/orgel. De algehele en professionele leiding is in handen van dirigent Henk van de Wetering.

PenLight mag zich weer gelukkig prijzen met zijn vaste begeleiders Wim Kanis. piano en Robert Vroegindewey, dwarsfluit. Bijzonder is dat de sound van Tom Parker tijdens het concert extra tot zijn recht zal komen door de begeleiding van virtuoos Jos Mulder op synthesizer/orgel. De algemene en professionele leiding is in handen van dirigent Henk van de Wetering.


Entreeprijs:
€ 10,00

Rolstoeltoegankelijk:
Nee
Opmerking toegankelijk:
Via trap van ca 8 treden
Weer:
Overdekt
Invalidentoilet:
Nee
Lift:
Nee

Internetadres:
http://www.penlight.nl

Kaarten:
Reservering bij secretaris Marianne Liefers, telefoon: 038-3312215.

Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2007-01-22 20:08:19

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.