Christelijke Muziek & Concertagenda

Martin Brand & Mission Waalwijk, Noord-Brabant


Naam:
Martin Brand & Mission
Datum:
15 juni 2013

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
20.00u - 22.00u
Omschrijving:

De Wens
Op zaterdagavond 15 juni2013 treedt de bekende gospelzanger/spreker Martin Brand op in Waalwijk. Samen met een voltallige band en gospelkoor MisSion trekt de zanger momenteel door het land met een nieuw programma 'de Wens', speciaal ook voor spirituele zoekers. Dit concert wordt georganiseerd in samenwerking met zendingsorganisatie OM-Nederland en Brabant voor Jezus. Aanvang is 20:00 uur, locatie: Aula van het Willem van Oranje College, de Gaard 4 in Waalwijk. Entree is vrij. Meer informatie: www.martinbrand.nu.

Primeur
Tijdens dit concert worden voor het eerst de nieuwe Nederlandstalige gospels van Brands nieuwe album live gebracht. Een cd die hij maakte samen met MisSion, een gepassioneerd en eigentijds koor bestaande uit 45 talentvolle vocalisten.

Wonder
Vorig jaar leefden duizenden in Nederland met Martin Brand mee toen deze in juni totaal onverwacht een hartstilstand kreeg en overleefde. Een maand na ontslag uit het ziekenhuis, stond Brand weer op het podium. De zanger is weer helemaal hersteld en zegt over deze tour:
"Het wonder van leven met God en mensen wil ik vieren en uitdragen. Ik heb de afgelopen jaren heel veel gezongen over liefde en de aanwezigheid van God in mensenlevens. Nu heb ik nog dieper ervaren dat deze boodschap betrouwbaar is. In de onzekerheid en gebrokenheid van ook mijn leven en heftige dingen die ook mij dit jaar zijn overkomen is Jezus een echte rots gebleken. Ook al heb ik als mensje nog steeds maar weinig in de hand. Hij heeft mij wel in Zijn hand. Wat er ook gebeurd. Ik ben meer dan ooit gemotiveerd om mensen open en eerlijk te vertellen over Gods realiteit. Er zijn veel mensen op zoek naar houvast en betrouwbaarheid zie ik. Er zijn veel mensen op zoek naar diepgang en spiritualiteit merk ik. Daarom is deze tour speciaal gericht op 'zoekers'. Mensen die geloven dat er 'iets' is. Als team bidden en hopen wij dat dit 'iets' een 'Iemand' mag worden. Dat is onze wens...."
Het concert vindt plaats in het Willem van Oranje College,
De Gaard 4 te Waalwijk en begint om 20:00 uur. De toegang is gratis.
Er zal een collecte zijn om de onkosten te dekken.
Na afloop is er ruime gelegenheid om elkaar te ontmoeten.

Adres:
De Gaard 4
Postcode:
5146 AW
Plaats:
Waalwijk (Boek overnachting in Waalwijk)
Dagje uit in Waalwijk | Activiteiten Noord-Brabant

Provincie:
Noord-Brabant

Thema:
Anders
Soort:
Gospel (meer gospelconcerten)
Uitvoering:
Anders


Entreeprijs:
Gratis


Internetadres:
http://www.brabantvoorjezus.nl
Meer concerten:
Alle concerten van Martin Brand & Mission.
Telefoon:
06-39140027


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2013-05-15 12:18:54

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar