Christelijke Muziek & Concertagenda

Feestelijk Inhuldigingsconcert te Voorthuizen Voorthuizen, Gelderland


Naam:
Feestelijk Inhuldigingsconcert te Voorthuizen
Datum:
26 april 2013

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
19:30u - 21:00u
Omschrijving:

Voorthuizen – Zoals overal bekend treedt Koningin Beatrix dit jaar af en krijgen we een prins in Nederland. Om dit feestelijke feit alvast eerder te vieren geven een drietal bekende musici een feestelijk inhuldingsconcert op vrijdag 26 april 2013! Het concert wordt gegeven door Wim Magré op een Eminent-orgel, Wilbert Magré op de vleugel en de panfluitiste Carina Bossenbroek in Concertpodium De Punt (Baron van Nagellstraat 2) te Voorthuizen. De aanvang is 19.30 uur.

Speciaal voor deze avond hebben de musici een feestelijk programma samengesteld met fluisterzachte verstillingen tot groot viruoos werk! De inrichting van de zaal maakt ook deze keer weer een huiselijke aangelegenheid, waarbij iedere toehoorder volop de gelegenheid krijgt het optreden van de uitvoerenden op de voet te volgen. De zaal biedt plaats aan 60 personen waardoor voor, tijdens en na de uitvoering voor iedereen de mogelijkheid bestaat om persoonlijk contact te maken met de uitvoerende musici.

Kaarten zijn s avonds aan de zaal verkrijgbaar voor volwassenen 10 euro en kinderen t/m 15 jaar hebben vrij toegang. In verband met de maximaal aantal zitplaatsen kunt u ook reserveren via: peter@concertpodiumdepunt.nl om zeker te zijn van een zitplaats.

Adres:
Concertpodium De Punt
Postcode:
3781 AR
Plaats:
Voorthuizen (Boek overnachting in Voorthuizen)
Dagje uit in Voorthuizen | Activiteiten Gelderland

Provincie:
Gelderland

Thema:
Anders
Soort:
Anders (meer concerten)
Uitvoering:
Instrumentaal
Doelgroep:
Alle leeftijden

Uitvoerenden:
Wim Magré, orgel
Wilbert Magré, piano
Carina Bossenbroek, panfluit

Entreeprijs volwassenen:
€ 10,00
Entreeprijs kinderen:
Gratis

Weer:
Overdekt

Internetadres:
http://www.wilbertmagre.nl
Email adres:
info apenstaartje wilbertmagre.nl
Meer concerten:
Alle concerten van Concertpodium De Punt.


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2013-03-13 19:39:39

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar