Christelijke Muziek & Concertagenda

"Passie voor Pasen" concert Benthuizen, Zuid-Holland


Naam:
"Passie voor Pasen" concert
Datum:
28 maart 2013

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
20:00u - 22:00u
http://www.youtube.com/watch?v=jktE1sfNo04
Beluister geluidsfragment
Omschrijving:

In deze tijd bereiden we ons voor op Pasen. Ook als koor zijn we ons aan het voorbereiden voor dit jaarlijkse hoogtepunt in de christelijke traditie. We blijven steeds zingen over dat God zijn dierbare Zoon voor ons heeft laten sterven. Daar kun je niet over uitgesproken raken en wil je ieder jaar op een bijzondere manier opnieuw laten horen.
Dit jaar hebben we als Christelijke Regiokoor Adonai het concert weer anders opgezet, want nooit eerder hadden wij een concert met drie bekende tenoren, De mannen van At Once (Jaap Kramer, Jacob Schenk en Marco Hoorn) verlenen hun medewerking.
De drie professionele zangers van Urk zien er naar uit om voor het eerst een concert met CRK Adonai uit te voeren. Eerder hebben Jaap Kramer en Jacob Schenk afzonderlijk meegezongen en steeds ervoeren zij in alle opzichten een bijzondere band met het koor. Jaap geeft aan “Muzikaal passen we enorm goed bij elkaar en op alle fronten worden de puntjes op de i gezet. En dat met maar één doel: God groot maken! Dat maakt het voor ons en het publiek bijzonder als voorbereiding op Pasen!”

Adres:
Groensvoorde 3
Postcode:
2742DJ
Plaats:
Benthuizen (Boek overnachting in Benthuizen)
Dagje uit in Benthuizen | Activiteiten Zuid-Holland

Provincie:
Zuid-Holland

Thema:
Pasen
Soort:
Anders (meer concerten)
Uitvoering:
Koor, Orkest en Solist(en)
Doelgroep:
Alle leeftijden

Uitvoerenden:
Jan Lenselink (vleugel), Natasja van Doesburg (viool), Elsemarieke den Hartogh (fluiten), Diana Abspoel (hobo), Mark Wester (Percussie), Thomas Dirks (Bas), Kees de Bruin (Synthesizer)

Entreeprijs volwassenen:
€ 15,00
Entreeprijs kinderen:
€ 10,00

Rolstoeltoegankelijk:
Ja

Internetadres:
http://www.crkadonai.nl
Email adres:
concerten apenstaartje crkadonai.nl
Meer concerten:
Alle concerten van CRK Adonai.
Telefoon:
079-5932078


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2013-03-07 23:19:40

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar