Christelijke Muziek & Concertagenda

Gospelkoor Deliverance zingt: I've got the music in me! Diemen, Noord-Holland


Naam:
Gospelkoor Deliverance zingt: I've got the music in me!
Datum:
27 april 2013

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
20:30u - 22:00u
Omschrijving:

Voor het derde jaar op rij treedt Gospelkoor Deliverance op in Theater De Omval in Diemen. Terwijl vorig jaar de traditionele Gospel centraal stond, kunt u dit jaar, naast eigentijdse American Black Gospel, genieten van de soul en swing uit de jaren 70.

Onder professionele begeleiding van dirigent Erwin Young, pianist Rick Piepers en band zingt het driestemmige koor van zo’n 30 zangeressen met volle overtuiging. Fantastische solisten dagen het koor uit om met hen mee te fluisteren of hun uitroepen met swingende power te beantwoorden. Met nummers als ‘He’s Worthy’ en ‘I’ve got the Music in me’, vullen zij uw avond met verschillende muziekstijlen; American Black Gospel, Soul en R&B. Kom kijken, luisteren en genieten!

Het avondvullend jaarconcert vindt plaats op zaterdag 27 april in Theater De Omval, Ouddiemerlaan 104 in Diemen en begint om 20.30 uur. De entree bedraagt € 10,00 voor volwassenen en € 5,00 voor kinderen t/m 12 jaar. Kaartjes kunnen besteld worden via info@deliverance.nl en aan de kassa op de avond van het optreden vanaf 19.30 uur. Voor meer informatie over Deliverance kijk op www.deliverance.nl

Adres:
Theater De Omval
Postcode:
1111 HL
Plaats:
Diemen (Boek overnachting in Diemen)
Dagje uit in Diemen | Activiteiten Noord-Holland

Provincie:
Noord-Holland

Thema:
Anders
Soort:
Gospel (meer gospelconcerten)
Uitvoering:
Koor


Entreeprijs volwassenen:
€ 10,00
Entreeprijs kinderen:
€ 5,00

Rolstoeltoegankelijk:
Ja
Lift:
Ja

Internetadres:
http://www.deliverance.nl
Email adres:
info apenstaartje deliverance.nl
Meer concerten:
Alle concerten van Gospelkoor Deliverance.


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2013-03-03 16:38:49

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar