Christelijke Muziek & Concertagenda

Met Hart en Handen – benefietconcert MusketierMarathon Zwolle, Overijssel


Naam:
Met Hart en Handen – benefietconcert MusketierMarathon
Datum:
22 maart 2013

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
20:15u - 22:00u
Omschrijving:

Een avond om te genieten van prachtige muziek en veelzijdig talent: Martin Brand zal met zijn meeslepende liederen worden begeleid op piano. Henk Stoorvogel spreekt op inspirerende wijze over 'hart en handen'. Tot slot brengt de worship-band LEV ons in vervoering en aanbidding, met liederen van de nieuwe cd: 'met hart en handen'.

Op 19 mei 2012 liepen 30 Musketiers een marathon in Rwanda en haalden daarmee 306.000 euro op voor de allerarmsten. Woensdag 29 mei 2013 vindt de 2e MusketierMarathon plaats, ditmaal in Lira, Oeganda. Dit keer lopen 130 mannen mee, en ze verbinden zich daarmee aan twee goede doelen: Compassion en Open Doors.
Gerke Tempelman en Henk Stoorvogel nemen deel aan de Marathon in Oeganda. Beiden brengen ze als deelnemers ieder 10.000 euro voor de doelen van Compassion mee. Compassion is vooral bekend door haar kindsponsoringprojecten in derde wereld landen. Het totale fondswerfdoel voor de MusketierMarathon is 1,3 miljoen euro, ofwel 130 lopers maal 10.000 euro. 100 lopers zullen ten bate van Compassion lopen en 30 voor Open Doors.

De MusketierMarathon zal van 24 mei tot 1 juni 2013 plaatsvinden in Lira, in het noorden van Oeganda. Het rebellenleger van Joseph Koney heeft hier jarenlang huisgehouden. In het gebied heerst extreme armoede. Het gebied ligt tegen Zuid-Soedan aan, een land wat 22 jaar geteisterd werd door een burgeroorlog en waar Open Doors training en traumazorg geeft. De marathon zal in Oeganda plaatsvinden omdat het grootste deel van de sponsorgelden via Compassion in deze regio geïnvesteerd zal worden.

Tijdens de avond zijn lopers van de MusketierMarathon aanwezig. Zij kunnen je alle informatie geven die je wilt weten, en meer vertellen over de doelen.
Ook is er de gelegenheid om de lopers te sponsoren. Dat kan door een gift of een machtiging. Uw steun kunt u ook geven via de website van de MusketierMarathon.
Alleen al door je komst draag bij, en help je de allerarmsten!
Open hart en handen en draag een steentje bij!

Adres:
Sterrenkroos 56
Postcode:
8043 NX
Plaats:
Zwolle (Boek overnachting in Zwolle)
Dagje uit in Zwolle | Activiteiten Overijssel

Provincie:
Overijssel

Thema:
Anders
Soort:
Worship (meer worship)
Uitvoering:
Band
Doelgroep:
Alle leeftijden
Anders:
benefietconcert MusketierMarathon

Uitvoerenden:
Martin Brand, Henk Stoorvogel en worshipband LEV

Entreeprijs volwassenen:
€ 7,50
Entreeprijs kinderen:
€ 5,00

Rolstoeltoegankelijk:
Ja
Weer:
Overdekt
Invalidentoilet:
Ja

Internetadres:
http://www.fonteinconcerten.nl
Email adres:
info apenstaartje fonteinconcerten.nl
Meer concerten:
Alle concerten van Fonteinconcerten.

Kaarten:
Reserveren op www.fonteinconcerten.nl

Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2013-02-18 21:48:41

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar