Christelijke Muziek & Concertagenda

De Happening Heerde, Gelderland


Naam:
De Happening
Datum:
5 november 2006

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
19:00u - 21:00u

Adres:
Zwarteweg 10
Plaats:
Heerde (Boek overnachting in Heerde)
Dagje uit in Heerde | Activiteiten Gelderland

Provincie:
Gelderland

Thema:
Speciale dienst
Soort:
Anders (meer concerten)
Uitvoering:
Anders
Doelgroep:
Alle leeftijden

Uitvoerenden:
De Happening van 5 november heeft wel een heel internationaal karakter. Als spreker zullen we Bill Payne verwelkomen. Bill komt uit Canada en is getrouwd met een Nederlandse. Hij is inmiddels 23 jaar werkzaam voor Jeugd met een Opdracht en heeft in 1992 onder andere de Jeugd met een Opdracht activiteiten rondom de Olympische Spelen gecoördineerd in Barcelona. Inmiddels is Bill Payne een veel gevraagd spreker, hij geeft in verschillende landen les en heeft hij plannen om in de nabije toekomst met zijn gezin naar Spanje te verhuizen.

De samenzang zal geleid worden door het Afrikaanse echtpaar Nestor & Florence Tsala. Nestor (uit Togo) en Florence (uit Kameroen) hebben elkaar binnen Jeugd met een Opdracht leren kennen en zijn sinds 2004 zendelingen in Nederland. Beiden zijn betrokken bij de School van Bijbelse Studies en de afdeling die zich toegelegd heeft op voorbede. Onlangs verzorgden zij samen met een team ‘op z’n Afrikaans’ de samenzang op de Jeugd met een Opdracht locatie in Heerde... en dat vroeg om meer. In november kan iedereen er dus van meegenieten op de Happening. Van harte welkom!

We zien er naar uit jullie allen weer te ontmoeten op zondagavond 5 november 2006 om 19.00 in Centrum ‘s Heerenhof, aan de Zwarteweg 10 te Heerde. De Happening is een internationale samenkomst door en voor Jeugd met een Opdracht & geïnteresseerden.

www.ywam.nl/happening

Entreeprijs:
Gratis


Internetadres:
http://www.ywam.nl/happening
Email adres:
miranda apenstaartje hellohello.nl
Telefoon:
06-46402747


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2007-01-22 20:08:19

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar