Christelijke Muziek & Concertagenda

LivePraise Avond 2013 Krimpen aan de Lek, Zuid-Holland


Naam:
LivePraise Avond 2013
Datum:
2 februari 2013

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
19:30u - 22:00u
Omschrijving:

Voor het derde jaar op rij zijn we in de gelegenheid om een eigen LivePraise Avond te organiseren in Krimpen aan de Lek. De eerste twee avonden werden gehouden op de eerste zaterdag van februari en ook komend jaar zal dit het geval zijn.

Thema "Like Jesus"
We zijn vandaag de dag bijna overal en altijd 'connected'. Facebook en twitter zijn razend populair en bellen en sms'en lijken alweer achterhaald. Er zijn manieren genoeg om te delen wat ons bezig houdt en met hetzelfde gemak kunnen we elkaar volgen en laten merken dat we iets van een ander leuk vinden.

Ondanks dat men in de tijd van Jezus nog geen sociale media had, had Jezus al wel volgers en vrienden. Volgelingen van Jezus willen zijn boodschap delen en willen steeds meer zoals Jezus worden. Wat betekent dat in de praktijk, een volgeling van Jezus zijn? En vindt jij Jezus leuk, wil je hem volgen?

Muziek
Tijdens de LivePraise Avond zal er weer veel ruimte zijn voor muziek en het (samen!) zingen van liederen. De LivePraise Band is hard aan het oefenen om een flink aantal nieuwe liedjes onder de knie te krijgen, het wordt een gevarieerd programma!

Over de spreker
Wouter Klop is 29 jaar, getrouwd met Annjo en vader van Manoah. "Ik werk vanuit Operatie Mobilisatie (OM) om jongeren te motiveren en te mobiliseren in hun leven met God! Ik wil graag mijn enthousiasme overdragen door te spreken, muziek te maken en het geven van cursussen."

Zien we jou ook weer op 2 februari 2013?

Adres:
Hoofdstraat 90
Postcode:
2931 CL
Plaats:
Krimpen aan de Lek (Boek overnachting in Krimpen aan de Lek)
Dagje uit in Krimpen aan de Lek | Activiteiten Zuid-Holland

Provincie:
Zuid-Holland

Thema:
Anders
Soort:
Praise (meer praiseconcerten)
Uitvoering:
Praiseband en Samenzang
Doelgroep:
Jongeren
Anders:
Like Jesus

Uitvoerenden:
LivePraise Band
Wouter Klop

Entreeprijs:
Gratis

Rolstoeltoegankelijk:
Ja
Weer:
Overdekt
Invalidentoilet:
Ja

Internetadres:
http://www.livepraise.nl
Email adres:
info apenstaartje livepraise.nl
Meer concerten:
Alle concerten van LivePraise Band.


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2013-01-10 09:12:38

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar