Christelijke Muziek & Concertagenda

HBS meets Tuur Florizoone in Deze Nacht Rotterdam, Zuid-Holland


Naam:
HBS meets Tuur Florizoone in Deze Nacht
Datum:
22 december 2012

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
16:00u - u
Omschrijving:

Holland Baroque Society en de Belgische accordeonist Tuur Florizoone gaan op zoek naar het ultieme kerstgevoel. Er klinkt barokmuziek en muziek uit Tuurs rugzak. Zet je met de musici samen aan het kerstdiner, meng de diverse ingrediënten en kom zo met Tuur en Holland Baroque Society tot een heerlijk en gevarieerd kerstmaal om nooit te vergeten.
Met muziek van J.S. Bach, Monteverdi, Florizoone en bekende en onbekende kerstliederen, door Holland Baroque Society en Florizoone getoonzet.

Tuur Florizoone is in korte tijd uitgegroeid tot wellicht één van de meeste geliefde muzikanten van Vlaanderen. Met zijn grote flair en onweerstaanbare podiumprésence betovert hij zijn publiek. Melancholische, eenvoudige melodietjes, die de aanzet zijn voor een breed palet aan emoties en kleuren, zijn Tuurs forte. Met een minimum aan middelen zoveel mogelijk muziek maken – geen wonder dat hij de voorkeur geeft aan de intimiteit van kamermuziek. Eerder dit jaar oogstte Tuur al grote bijval tijdens zijn concert samen met Eric Vloeimans in de nieuwe Jazzserie in Vredenburgh Leeuwenbergh: Sunday Afternoon Jazz.

Adres:
Pro Rege, Oudedijk 113
Postcode:
3062 AD
Plaats:
Rotterdam (Boek overnachting in Rotterdam)
Dagje uit in Rotterdam | Activiteiten Zuid-Holland

Provincie:
Zuid-Holland

Thema:
Anders
Soort:
Klassiek (meer klassieke concerten)
Uitvoering:
Ensemble


Entreeprijs:
€ 17,50


Internetadres:
http://www.hollandbaroquesociety.nl
Email adres:
hoekstra apenstaartje ge-sharp.eu
Meer concerten:
Alle concerten van Holland Baroque Society.


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2012-12-17 15:13:33

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar