Christelijke Muziek & Concertagenda

KERSTTOUR REMCO HAKKERT en CENTRE GOSPEL CHOIR Elburg, Gelderland


Naam:
KERSTTOUR REMCO HAKKERT en CENTRE GOSPEL CHOIR
Datum:
22 december 2012

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
20u - 23u
http://youtu.be/4GAXLoSV2p0
Omschrijving:

KOMT LATEN WIJ AANBIDDEN, KOMT LATEN WIJ AANBIDDEN, komt laten wij aanbidden…
Heerlijk is het om aanbiddend naar kerst toe te mogen leven samen met Remco Hakkert en zijn Centre Gospel Choir & band.
In de hectiek van het leven en de donkere dagen voor kerst, mogen we samen met Remco aan Jezus voeten komen en de grote boodschap van ZIJN LIEFDE voor ons mensen horen. WETEN dat we innig GELIEFD en bemind zijn DOOR HEM, dat Hij als een kindje naar de aarde kwam om ons te verlossen van al het donker en duister in ons leven. Tijdens de concertavonden mogen we de glans ervaren en beleven die de geboorte van DIT KIND ons wil brengen. AABIDDEND mogen we aan zijn kribbe neerknielen en SAMEN met Remco, koor en band ZIJN NAAM groot maken.

De afwisseling van de rustig Nederlandstalige solonummers van Remco, de liederen van Remco met zijn getalenteerde koor, de samenzang en de solisten van het koor, waaronder Remco’s eigen zoon David maken deze concertavonden tot avonden waar u zich geen moment zult vervelen en mag GENIETEN van al het goede wat God door het talent van muziek en zang geeft.
RESERVEER NU via de website van Remco www.remcohakkert.nl, de plaatselijke telefoonnummers, of haal uw tickets rechtstreeks bij de plaatselijke/regionale voorverkoopadressen. Om niet in de rij tehoeven staan voor een concertavond wordt aanbevolen de tickets te halen bij de plaatselijke voorverkoopadressen. Deze adressen vindt op de website van Remco.

Adres:
Oosterkerk (Klaverplein 2)
Plaats:
Elburg (Boek overnachting in Elburg)
Dagje uit in Elburg | Activiteiten Gelderland

Provincie:
Gelderland

Thema:
Anders
Soort:
Gospel (meer gospelconcerten)
Uitvoering:
Ko(o)r(en) en Samenzang


Entreeprijs:
€ 13,50


Internetadres:
http://www.remcohakkert.nl
Meer concerten:
Alle concerten van Remco Hakkert.


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2012-12-06 17:09:53

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar