Christelijke Muziek & Concertagenda

Wagenings Studenten Koor en Orkest Vereniging Wageningen, Gelderland


Naam:
Wagenings Studenten Koor en Orkest Vereniging
Datum:
15 december 2012

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
20.00u - 23.00u
Omschrijving:

Binnenkort is het weer zo ver! De winter concerten van de WSKOV worden dit jaar gegeven op vrijdag 14 december in de Aula van Wageningen Universiteit (Generaal Foulkesweg 1) en op zaterdag 15 december in de Grote Kerk op de Markt.

Het koor zal verschillende a capella werken van Anton Bruckner, Max Reger en Heinrich Schutz ten gehore brengen. Ook zullen vier verschillende compositites gebaseerd op het gedicht \'Vom Himmel Hoch\' (gecomponeerd door Hans Leo Hassler, Johan Sebastiaan Bach en Felix Mendelssohn-Bartholdy) worden uitgevoerd.
Het orkest zal de 4e symfonie (de Italiaanse) van Felix Mendelssohn-Bartholdy, de Romanze van Antonin Dvorak en de Zigeunerweisen van Pablo de Sarasate voor u spelen.
Daarnaast zullen het koor en het orkest nog gezamenlijk de volgende drie werken uitvoeren: de Cantique de Jean Racine van Gabriel Fauré, het Laudate Dominum (uit de Vesperae solennes de Confessore) van W.A. Mozart en Psalm 115 van Felix Mendelssohn-Bartholdy.

Dit jaar hebben wij de medewerking van Floor Braam (viool), Evalia Zilverschoon (sopraan), Pétur Heimisson (bariton) en Maurice Rommers (tenor).

Adres:
Markt 1
Postcode:
6701 CX
Plaats:
Wageningen (Boek overnachting in Wageningen)
Dagje uit in Wageningen | Activiteiten Gelderland

Provincie:
Gelderland

Thema:
Anders
Soort:
Klassiek (meer klassieke concerten)
Uitvoering:
Orkest en Solist(en)


Entreeprijs volwassenen:
€ 9,00
Entreeprijs kinderen:
€ 4,00


Internetadres:
http://www.wskov.wur.nl
Email adres:
wskov apenstaartje wur.nl
Meer concerten:
Alle concerten van Wagenings Studenten Koor en Orkest Vereniging.


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2012-11-19 15:22:19

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar