Christelijke Muziek & Concertagenda

Kerstconcert Friendship Gospel Choir Baarn, Utrecht


Naam:
Kerstconcert Friendship Gospel Choir
Datum:
18 december 2012

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
20:00u - 22:00u
http://www.youtube.com/watch?v=_QC2hLSvfOE http://www.youtube.com/watch?v=i_R5W0MMta8
Omschrijving:

Voor de zevende achtereenvolgende keer organiseert het Friendship Gospel Choir een inspirerend Kerstconcert in Baarn. Op dinsdag 18 december 2012 vindt het feestelijke concert plaats in de Paaskerk.

Het Friendship Gospel Choir staat bekend om haar enthousiaste en inspirerende optredens. Vooral het Kerstconcert in Baarn wordt ieder jaar bezocht door een grote groep liefhebbers van de echte blackgospel muziek. Dit jaar heeft het Friendship Gospel Choir wederom het repertoire uitgebreid en verbeterd. Er staan nieuwe Christmas songs op het programma, maar ook een aantal bekende songs die de trouwe fans graag horen.
Zoals altijd ligt de lat hoog bij het Friendship Gospel Choir en u zult dan ook verrast zijn door de kwaliteit en diversiteit dat het programma biedt. A capella-songs, blackgospel met een klassiek tintje, authentieke, ‘oude’ blackgospel en moderne, up-tempo songs zullen elkaar afwisselen. En, zoals u bij de concerten van het Friendship Gospel Choir gewend bent, u zult niet stil blijven zitten maar mee zingen en mee swingen!
Het ruim 55 leden tellende koor - onder leiding van dirigente Edith Casteleyn - en de professionele vierkoppige band, zijn na de zomervakantie vol enthousiasme aan de nieuwe songs begonnen.
De leden van het koor kijken uit naar een concert dat, zowel voor u als voor henzelf, een inspirerende ervaring zal zijn. U bent van harte welkom om deze avond mee te beleven.

Het concert vindt plaats op dinsdag 18 december, 20.00 uur in de Paaskerk aan de Oude Utrechtseweg 2 te Baarn. De zaal is open vanaf 19.30 uur.
Kaarten kunt u bestellen via gretha@blackgospelmusic.nl, onder vermelding van uw naam, adres en woonplaats en het aantal gewenste kaarten.
De toegangsprijs is in de voorverkoop €10.00 voor volwassenen en voor kinderen tot 14 jaar is de prijs €7.50. Aan de deur kosten de kaarten €12.50.
Voor meer informatie over het Friendship Gospel Choir: www.blackgospelmusic.nl

Adres:
Oude Utrechtseweg 2
Postcode:
3743 KN
Plaats:
Baarn (Boek overnachting in Baarn)
Dagje uit in Baarn | Activiteiten Utrecht

Provincie:
Utrecht

Thema:
Kerst
Soort:
Black Gospel (meer black gospel)
Uitvoering:
Koor, Orkest en Solist(en)


Entreeprijs volwassenen:
€ 10,00
Entreeprijs kinderen:
€ 7,50

Rolstoeltoegankelijk:
Ja
Invalidentoilet:
Ja

Internetadres:
http://www.blackgospelmusic.nl
Email adres:
gretha apenstaartje blackgospelmusic.nl
Meer concerten:
Alle concerten van Edith Casteleyn.
Telefoon:
06 40346134

Kaarten:
gretha@blackgospelmusic.nl voorverkoop €10,00 aan de zaal €12,50

Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2012-11-19 13:05:52

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar