Christelijke Muziek & Concertagenda

Thank God it's Chistmas Zeewolde, Flevoland


Naam:
Thank God it's Chistmas
Datum:
22 december 2012

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
20:00u - 22:00u
Omschrijving:

Zaterdagavond 22 december zal in sporthal Het Baken in Zeewolde een groots kerstevenement plaatsvinden onder de naam “Thank God it’s Christmas”. De avond is voor jong en oud met optredens van o.a. Gospelkoor Joy, Sharon Kips, Dansgoep UDX, kinderkoor Choose Right én een aansprekende kerstboodschap van David de Vos. De avond komt tot stand vanuit stichting Go and Tell en verschillende kerken uit Zeewolde. Lokale bedrijven sponsoren de avond, zodat bezoekers het evenement kosteloos kunnen bijwonen.

Initiatiefnemer is David de Vos, oprichter van stichting Go and Tell. “Sinds enkele jaren zijn wij gevestigd in Zeewolde. Vanuit Go and Tell zijn we wereldwijd actief om mensen te laten zien wie God is. Kerst is het moment waarin we Gods liefde voor deze wereld zien door de geboorte van zijn Zoon”, vertelt David. “Niets mooier dan om juist in die tijd deze boodschap aan Zeewolde bekend te maken. Verschillende lokale kerken steunen het initiatief en het programma wordt voornamelijk gebracht door talent uit Zeewolde. Zowel gospelkoor Joy, dansgroep UDX als ikzelf komen uit Zeewolde. Het zal dan ook een kerstfeest worden voor en door Zeewoldenaren.”

Thank God it’s Christmas zal plaatsvinden in sporthal Het Baken, Horsterweg 25 te Zeewolde. Het programma start om 20:00 uur, de zaal is geopend vanaf 19:30 uur. Toegang is gratis. Voor meer informatie: www.goandtell.nl.

Adres:
Sporthal Het Baken - Horsterweg 25
Postcode:
3891EV
Plaats:
Zeewolde (Boek overnachting in Zeewolde)
Dagje uit in Zeewolde | Activiteiten Flevoland

Provincie:
Flevoland

Thema:
Kerst
Soort:
Gospel (meer gospelconcerten)
Uitvoering:
Ko(o)r(en) en Samenzang
Doelgroep:
Alle leeftijden

Uitvoerenden:
Sharon Kips
Gospelkoor Joy
Kinderkoor Choose Right
Dansgroep UDX
David de Vos

Entreeprijs volwassenen:
Gratis
Entreeprijs kinderen:
Gratis

Rolstoeltoegankelijk:
Ja
Weer:
Overdekt

Meer concerten:
Alle concerten van Sharon Kips.


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2012-11-16 15:37:13

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar