Christelijke Muziek & Concertagenda

Christelijke Muziekweek ROtterdam Rotterdam, Zuid-Holland


Naam:
Christelijke Muziekweek ROtterdam
Datum:
17 november 2012

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
20:00u - 22:00u
Omschrijving:

Christelijke Muziekweek Rotterdam
Van 12 – 18 november vindt de landelijke Week van de Christelijk Muziek plaats. Hoogtepunt is de uitreiking van de Zilveren Duif op vrijdagavond 16 november in ‘De Pijler’ in Lelystad. In 1989 is deze Nederlandse muziekprijs voor het laatst uitgereikt. In het kader van deze Week van de Christelijke Muziek organiseren christelijke boekhandel MessageStore en FeelGoodMusic een aantal winkelconcerten onder de naam Christelijke Muziekweek Rotterdam.

Regio Rotterdam
Tijdens de Christelijke Muziekweek Rotterdam zullen gedurende die week bij de MessageStore ’s avonds een aantal winkelconcerten worden gehouden van uiteenlopende artiesten/bands. We hopen tijdens deze week de diversiteit van de christelijke muziek in Rotterdam onder de aandacht te brengen. Rotterdam is mede door haar diversiteit aan culturen ook rijk aan verschillende christelijke muziekstromingen. Denk hierbij aan (black-)gospel, Praise & Worship maar ook bijvoorbeeld aan christelijke Hiphop of latin muziek. In de afgelopen jaren is de kwaliteit van het aanbod in Nederland behoorlijk toegenomen. Nu is het belangrijk om te zorgen dat het grote publiek dit gaat ontdekken.

Artiesten
Het programma tijdens de Christelijke Muziekweek Rotterdam varieert van swingende black gospel naar intieme akoestische christelijke folkmuziek. De Rotterdamse blackgospel groep G-Project o.l.v. Leo Davelaar, Singer-songwriter Elise Mannah, Gospelband Half A Mile en christelijke rapper MC Prophet verzorgen in de week van 12 t/m 17 november verschillende gratis intieme miniconcerten in de MessageStore

Laat je verassen en ga mee op muzikale reis in de Nederlandse gospelscene.

Adres:
Nieuwe Binnenweg 420
Postcode:
3023 EW
Plaats:
Rotterdam (Boek overnachting in Rotterdam)
Dagje uit in Rotterdam | Activiteiten Zuid-Holland

Provincie:
Zuid-Holland

Thema:
Anders
Soort:
Festival (meer festivals)
Uitvoering:
Anders


Entreeprijs:
Gratis


Internetadres:
http://www.cmwr.nl
Email adres:
info apenstaartje cmwr.nl
Meer concerten:
Alle concerten van MessageStore.


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2012-11-12 11:49:10

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar