Christelijke Muziek & Concertagenda

Worship & Witness met Remco Hakkert in Maurik Maurik, Gelderland


Naam:
Worship & Witness met Remco Hakkert in Maurik
Datum:
18 november 2012

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
18:30u - 19:30u
Omschrijving:

Een avond van aanbidding en getuigenis.

OVERWINNING door het bloed van het Lam en het WOORD van ons getuigenis uit Openbaringen 12:11 is één van de teksten die ten grondslag ligt aan de Stichting WORSHIP&WITNESS die in de zomer van 2011 is opgericht en bijzonder gestalte heeft gekregen het afgelopen jaar op locatie in Terschuur, maar ook in het land door de verschillende WORSHIP&WITNESS diensten. De Stichting, opgericht door Remco en zijn vrouw Alieda, heeft tot doel ‘leven brengen in de kerken door middel van aanbidding en getuigenis’.

Hiervan lopen Remco en zijn team over met verhalen en getuigenissen tijdens de bijzondere WORSHIP&WITNESS avonden die inmiddels door heel Nederland gehouden worden.

Het programma van de avond is een prachtige mix van oude en nieuwe liederen, meezingers en luisterliederen; veel Nederlandstalig afgewisseld door boeiende verhalen en getuigenissen.

Wees erbij op 18 november 2012 om 18:30 uur, in de St. Maartenskerk te Maurik, om ‘het Levend water door je heen te laten stromen’ en aangeraakt en omarmt te worden door God’s oneindig grote Liefde en genade…

Meer info over WORSHIP&WITNESS vind u op de website www.worshipwitness.nl. Wanneer u dit werk, deze missie een warm hart toedraagt vul dan het donateursformulier op de website in en help mee ‘leven te brengen in kerken door middel van aanbidding en getuigenis’.

Adres:
Kerkplein 1
Postcode:
4021 BH
Plaats:
Maurik (Boek overnachting in Maurik)
Dagje uit in Maurik | Activiteiten Gelderland

Provincie:
Gelderland

Thema:
Anders
Soort:
Worship (meer worship)
Uitvoering:
Koor, Orkest en Solist(en)


Entreeprijs:
Gratis


Internetadres:
http://www.worshipwitness.nl/
Meer concerten:
Alle concerten van Remco Hakkert.


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2012-10-30 21:20:34

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar