Christelijke Muziek & Concertagenda

Kerstconcert RejoiSing Christmas Vleuten, Utrecht


Naam:
Kerstconcert RejoiSing Christmas
Datum:
22 december 2012

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
18.30u - 20.00u
Omschrijving:

Op 22 december organiseert Gospelkoor Rejoice een feestelijk kerstconcert, RejoiSing Christmas. Natuurlijk zingen wij traditionele kerstnummers in samenzang met u. Daarnaast brengen wij ons eigen kerstrepertoire. Samen met u willen wij er een mooie avond van maken in betoverende kerstsfeer.
Gospelkoor Rejoice bestaat uit een groep enthousiaste mensen met vooral een gemeenschappelijke passie, namelijk muziek maken. Al vanaf 1974 wil Gospelkoor Rejoice met deze muziek een boodschap uitdragen, de boodschap van Gods liefde en blijvend verbond met onze wereld. In de afgelopen 38 jaar is Gospelkoor Rejoice gegroeid tot een koor met een eigen geluid en goede reputatie in de regio en daarbuiten. Rejoice treedt regelmatig op in kerkdiensten, geeft concerten en gaat zo nu en dan op tournee in binnen- en buitenland om haar muziek zo wijd mogelijk te verspreiden.
Gospelkoor Rejoice wordt begeleid door haar eigen band bestaande uit drums, basgitaar, toetsen zo nu en dan aangevuld met andere instrumenten. Zowel de band als het koor staan onder begeleiding van Leon van Veen.

Adres:
Torenpleinkerk
Postcode:
3400
Plaats:
Vleuten (Boek overnachting in Vleuten)
Dagje uit in Vleuten | Activiteiten Utrecht

Provincie:
Utrecht

Thema:
Kerst
Soort:
Black Gospel (meer black gospel)
Uitvoering:
Ko(o)r(en) en Samenzang
Anders:
2e uitvoering om 20.30 uur


Entreeprijs:
€ 5,00


Internetadres:
http://www.gospelkoorrejoice.nl
Email adres:
info apenstaartje gospelkoorrejoice.nl
Meer concerten:
Alle concerten van Gospelkoor Rejoice.

Kaarten:
kaartverkoop@gospelkoorrejoice.nl

Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2012-10-14 15:37:28

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar