Christelijke Muziek & Concertagenda

A Ceremony of lessons and carols Olst, Overijssel


Naam:
A Ceremony of lessons and carols
Datum:
14 december 2012

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
20.00u - 21:30u
Omschrijving:

Christmas Carols in Olst!
Op vrijdag 14 december a.s. zal in de Dorpskerk te Olst een‘Ceremony of lessons and carols’ worden uitgevoerd door de Andriescantorij uit Amerongen. De dienst begint om 20.00 uur. Zowel de gezongen als de gelezen teksten zijn vnl. in het Engels zoals dat de gewoonlijk in de kathedralen in Engeland geschiedt. Er is een boekje met alle teksten + de vertalingen daarvan. Voor deze bijzondere gelegenheid is als begeleiding een orkest toegevoegd en ook worden enkele carols begeleid door trompet(ten) en orgel. De aanwezigen worden uitgenodigd om bekende liederen mee te zingen. Vanwege de historische uitstraling van de Dorpskerk en het interieur van dit prachtige Romaanse gebouw, waant u zich in vroegere sferen waar de Christmas carols door velen werden meegezongen.
Voor ieder die houdt van de sfeer in de Engelse kathedralen en van de prachtige liederen, is deze dienst aan te bevelen. U kunt dit meebeleven en ervan genieten.
De toegang is € 7,-Na aftrek van de (on)kosten komt het resterende bedrag ten goede aan het onderhoud van de kerk.
Vanwege de (grote) verwachte belangstelling voor het meemaken van deze uitvoering (nog niet eerder werd in de directe omgeving iets dergelijks uitgevoerd) wordt u verzocht spoedig te reserveren via olst.stichting.bod@gmail.com of 06-55577612.

Adres:
Dorpskerk Olst
Postcode:
8121 BM
Plaats:
Olst (Boek overnachting in Olst)
Dagje uit in Olst | Activiteiten Overijssel

Provincie:
Overijssel

Thema:
Anders
Soort:
Anders (meer concerten)
Uitvoering:
Ko(o)r(en) en Samenzang


Entreeprijs:
€ 7,00


Internetadres:
http://www.pkn-olst.nl
Email adres:
olst.stichting.bod apenstaartje gmail.com
Meer concerten:
Alle concerten van Andriescantorij Amerongen.
Telefoon:
06-55577612


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2012-10-14 13:01:40

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar