Christelijke Muziek & Concertagenda

Black Gospel Workshop Zuidhorn Zuidhorn, Groningen


Naam:
Black Gospel Workshop Zuidhorn
Datum:
17 november 2012

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
19:30u - 22:30u
Omschrijving:

Workshop Black Gospel Zuidhorn
Op 13, 15 en 17 november 2012 organiseert Gospelkoor Rejoice uit Zuidhorn opnieuw een workshop Black Gospel. Het is al weer vijf jaar geleden dat de laatste Black Gospel workshop in Zuidhorn werd georganiseerd. Dit was de laatste in een reeks van tien succesvolle workshops. Na vele verzoeken hebben wij besloten: Hij komt er! De elfde editie van Black Gospel Zuidhorn. Ook nu weer worden er onder leiding van Edith Casteleyn uit Soest in twee avonden en zaterdagmiddag 16 nummers ingestudeerd en op zaterdagavond wordt er een swingend concert gegeven.
Meedoen met dit gebeuren is een geweldige ervaring. We verwachten ook dit jaar weer een groot koor van meer dan 100 personen. Geef je snel op want vol = vol.

Vindt je zingen leuk en ben je enthousiast om hieraan als zanger mee te doen dan kun je op onze website www.blackgospelzuidhorn.nl meer informatie vinden en je opgeven. Deelname staat open voor iedereen. Zangervaring en/of noten lezen is niet nodig.
Zaterdagavond laten alle deelnemers tijdens het concert horen wat zij in deze week hebben geleerd onder begeleiding van een professionele band en met medewerking van solisten uit het koor maar ook van professionals. Deze avond wordt zowel door deelnemers als publiek ervaren als een feest. Kaarten kun je bestellen op onze website www.blackgospelzuidhorn.nl. De workshops en het concert worden gehouden in De Rank, Westergast 8 Zuidhorn.

Adres:
Westergast 8
Postcode:
9801AZ
Plaats:
Zuidhorn (Boek overnachting in Zuidhorn)
Dagje uit in Zuidhorn | Activiteiten Groningen

Provincie:
Groningen

Thema:
Anders
Soort:
Gospel (meer gospelconcerten)
Uitvoering:
Koor, Orkest en Solist(en)


Entreeprijs:
€ 10,00


Internetadres:
http://www.blackgospelzuidhorn.nl
Email adres:
blackgospel apenstaartje rejoice-zuidhorn.nl
Meer concerten:
Alle concerten van Groot Black Gospel workshop koor o.l.v. Edith Casteleyn.
Telefoon:
0594688798


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2012-10-02 20:02:10

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar