Christelijke Muziek & Concertagenda

Gospel Event Dokkum Dokkum, Friesland


Naam:
Gospel Event Dokkum
Datum:
8 september 2012

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
20:00u - 22:30u
Omschrijving:

Op 8 september 2012 wordt de eerste editie van Gospel Event Dokkum (G.E.D) georganiseerd. Vijf enthousiaste jongeren hebben de taak op zich genomen om een christelijk festival te organiseren in Dokkum. Het doel van de avond is mensen samen te brengen en te laten zien dat geloven niet saai hoeft te zijn!

G.E.D heeft juist voor een laagdrempelig concert gekozen omdat iedereen welkom is.
We halen Nederlands beroemde en populaire gospelartiest Ralph van Manen naar de stad van Bonifatius! Hij wordt op de avond van 8 september omgeven door praiseband Breeze en Different8.

Ralph van Manen startte in 1993 zijn carrière als solo artiest en bracht in de jaren die volgen diverse live en studio albums uit, afwisselend opgenomen in Nederland en Amerika en ingespeeld door zowel Nederlandse als Amerikaanse als Engelse musici. Samen met zijn eigen band treedt hij veelvuldig op diverse concertpodia en muziekevenementen.

Daarnaast zal Breeze optreden, een praiseband uit het noorden van Nederland. De band bestaat uit 10 enthousiaste jonge mensen die al een paar jaar met God en met muziek bezig zijn. Zij willen God aanbidden op een gepassioneerde, echte en uitmuntende manier! Dit doen ze door middel van muziek en zang. Als voorprogramma van deze spetterende avond treedt de lokale gospelgroep different8 op.

Kaarten voor dit spectaculaire gospelconcert zijn te bestellen op www.gospeleventdokkum.nl of bij de evangelische boekhandel in de Dokkum en Damwoude de kaarten kosten € 10 euro in de voorverkoop en € 12.50 aan de kassa.

Voor kinderen t/m 14 jaar geldt een speciaal tarief van € 7.50 in de voorverkoop en € 10 aan de kassa. Voor meer informatie kijk op www.gospeleventdokkum.nl

Adres:
Hogedijken 18-2 (theater Sense)
Postcode:
9101 WV
Plaats:
Dokkum (Boek overnachting in Dokkum)
Dagje uit in Dokkum | Activiteiten Friesland

Provincie:
Friesland

Thema:
Anders
Soort:
Praise (meer praiseconcerten)
Uitvoering:
Praiseband
Doelgroep:
Alle leeftijden
Anders:
Praise en Gospel Concert

Uitvoerenden:
Ralph van Manen
Praiseband Breeze
Gospelband Different 8

Entreeprijs volwassenen:
€ 10,00
Entreeprijs kinderen:
€ 7,50

Rolstoeltoegankelijk:
Ja
Opmerking toegankelijk:
alles begaande grond concertzaal
Weer:
Overdekt
Invalidentoilet:
Ja
Lift:
Nee

Internetadres:
http://www.gospeleventdokkum.nl
Meer concerten:
Alle concerten van Ralph van Manen.

Kaarten:
www.gospeleventdokkum.nl

Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2012-08-02 12:47:33

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar