Christelijke Muziek & Concertagenda

Noortje van middelkoop, panfluit en harm hoeve, orgel Lunteren, Gelderland


Naam:
Noortje van middelkoop, panfluit en harm hoeve, orgel
Datum:
24 juli 2012

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
20:00u - 21:45u
Omschrijving:

Het toegankelijke programma is afwisselend en verrassend samengesteld met muziek uit verschillende stijlen en perioden. Naast bekende klassieke werken als het virtuoze “Trompetconcert” van Haydn kunt u luisteren naar een medley uit "The Sound of Music" met het ontroerende "Edeweiβ". Ook spelen Noortje en Harm een aantal bewerkingen van geliefde geestelijke liederen. De panfluit wordt veel gebruikt in de volksmuziek. Noortje laat in een medley van Roemeense volksmelodieën hiervan een voorbeeld horen. Ter afwisseling speelt Harm Hoeve een aantal orgelsolo’s op het nieuwe orgel van de Kruiskerk.

Noortje van Middelkoop en Harm Hoeve geven als duo jaarlijks veel concerten. Verscheidene keren maakten ze een succesvolle concerttournee door Canada. Noortje werd twee keer uitgenodigd om in de Chrystal Cathedral in Amerika te komen spelen. Zij kreeg o.a. les van de beroemde panfluitist George Zamfir. Harm Hoeve is naast zijn werkzaamheden als organist ook dirigent van een viertal koren. Regelmatig werkt hij mee aan het programma "Nederland Zingt".

Meer informatie over de musici is te vinden op www.noortje.info en www.harmhoeve.nl


De toegangsprijs is € 10,00 voor volwassenen en € 5,00 voor kinderen tot en met 12 jaar. Gezinskaarten (maximaal 2 volwassenen) kosten € 22,00.

Adres:
Oude Kerk, Dorpsstraat 34
Postcode:
6741AA
Plaats:
Lunteren (Boek overnachting in Lunteren)
Dagje uit in Lunteren | Activiteiten Gelderland

Provincie:
Gelderland

Thema:
Anders
Soort:
Klassiek (meer klassieke concerten)
Uitvoering:
Instrumentaal


Entreeprijs volwassenen:
€ 10,00
Entreeprijs kinderen:
€ 5,00


Internetadres:
http://www.harmhoeve.nl
Meer concerten:
Alle concerten van noortje van middelkoop.


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2012-07-11 21:54:57

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar