Christelijke Muziek & Concertagenda

Joy for People Gospel Choir brengt jubileumprogramma “So Amazing” Dokkum, Friesland


Naam:
Joy for People Gospel Choir brengt jubileumprogramma “So Amazing”
Datum:
23 juni 2012

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
19:45u - u

Omschrijving:

Joy for People Gospel Choir brengt jubileumprogramma “So Amazing”

Joy for People Gospel Choir bestaat in 2012 alweer 40 jaar! Op 23 juni willen wij dit graag samen met u vieren door middel van een groots spektakel in de kerk waar alles begonnen is; de Fontein in Dokkum.

“So amazing” is een programma dat in het teken staat van hoop, verwachtingen, teleurstelling, acceptatie en de vreugde wanneer alles anders blijkt te zijn dan gedacht. In het avondvullend concert volgen wij het verhaal van drie bijzondere bomen. Drie bomen die symbool staan voor alles waar het in het geloof, bij Joy for People Gospel Choir en eigenlijk bij iedereen, om draait. Zoals u van Joy for People Gospel Choir gewend bent wordt het verhaal ondersteund door een muzikale invulling met een grote verscheidenheid aan stijlen. Van heel klein tot heel groot, van a capella tot uptempo.

Tijdens dit concert wordt een reis gemaakt door 40 jaar muziekgeschiedenis van het koor, gecombineerd met het repertoire van nu. In het kader van het jubileum zullen er een aantal nummers worden uitgevoerd samen met oud-leden van Joy for People Gospel Choir. De presentatie van de avond is in handen van onze voormalige zanglerares Rennie Veenstra die zelf een grote rol heeft gespeeld in de geschiedenis van Joy for People Gospel Choir.

Naast het brengen van het concert presenteren wij met trots op deze avond de release van onze eerste èchte DVD, met de titel Joy for People Gospel Choir - Live. Deze DVD bevat een concertregistratie, aangevuld met historisch en actueel beeldmateriaal waarmee wordt teruggekeken op de afgelopen 40 jaar. Dit betekent een feest van herkenning voor iedereen die ooit betrokken is geweest bij Joy for People Gospel Choir.

Wij nodigen u van harte uit dit feest met ons te beleven op 23 juni, 19.45 uur in de Fontein te Dokkum.

Voor de entree van het jubileumconcert wordt een gereduceerd tarief gehanteerd van € 5,-. Voor reserveringen kunt u een e-mail sturen naar reserveren@joyforpeople.nl, of bellen met 06-31795203. Kijk voor meer informatie op www.joyforpeople.nl

Adres:
Op de keppels 3
Postcode:
9101DG
Plaats:
Dokkum (Boek overnachting in Dokkum)
Dagje uit in Dokkum | Activiteiten Friesland

Provincie:
Friesland

Thema:
Anders
Soort:
Gospel (meer gospelconcerten)
Uitvoering:
Koor


Entreeprijs:
€ 5,00


Meer concerten:
Alle concerten van Joy for People Gospel Choir.


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2012-06-12 16:11:54

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar