Christelijke Muziek & Concertagenda

Feestelijk pinksterconcert panfluitiste noortje van middelkoop en organist harm hoeve Ede, Gelderland


Naam:
Feestelijk pinksterconcert panfluitiste noortje van middelkoop en organist harm hoeve
Datum:
28 mei 2012

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
15.00u - 16.15u
Omschrijving:

Op Tweede Pinksterdag, 28 mei, geven Noortje van Middelkoop en Harm Hoeve een feestelijk Pinksterconcert op panfluit, orgel. Zij treden op in de monumentale Oude Kerk, Grotestraat 53 te Ede.

Het programma bestaat uit diverse stijlen en is geschikt voor jong en oud. Uit het klassieke repertoire zal onder andere het bekende trompetconcert van Haydn gespeeld worden. Ook twee werken waar de beroemde panfluitist George Zamphir bekend mee is geworden zijn geprogrammeerd: "Einsamer Hirte" en "Ciocirlia". In dit laatste stuk zal Noortje allerlei vogelgeluiden nabootsen op haar panfluit; een zeer spectaculair stuk. Harm en Noortje bewerken regelmatig bekende geestelijke liederen voor hun instrumenten. Verschillende van deze bewerkingen zullen zij op dit concert spelen. Op dit concert zal Noortje voor het eerst de grootste baspanfluit van Nederland bespelen. Deze is speciaal voor haar gebouwd.

Harm en Noortje zijn bekende musici, in binnen- en buitenland. Beiden zijn ook regelmatig te zien en te horen bij de uitzendingen van Nederland Zingt. Noortje trad tweemaal op in de Chrystal Cathedral in Amerika. Ook zijn er meerdere cd's van dit duo verschenen.

Het concert begint om 15.00 uur. De toegang is € 9,00 voor volwassenen. Kinderen t/m 12 jaar betalen € 4,00 en een gezinskaart kost € 28 (maximaal 2 volwassenen). De kaarten zijn vanaf 14.15 uur verkrijgbaar aan de kerkzaal.


Meer informatie over de musici is te vinden op www.noortjevanmiddelkoop.nl en www.harmhoeve.nl

Adres:
Oude Kerk, Grotestraat 58
Postcode:
6711CT
Plaats:
Ede (Boek overnachting in Ede)
Dagje uit in Ede | Activiteiten Gelderland

Provincie:
Gelderland

Thema:
Pinksteren
Soort:
Klassiek (meer klassieke concerten)
Uitvoering:
Populair Klassiek
Doelgroep:
Alle leeftijden


Entreeprijs volwassenen:
€ 9,00
Entreeprijs kinderen:
€ 4,00


Internetadres:
http://www.harmhoeve.nl
Email adres:
info apenstaartje harmhoeve.nl
Meer concerten:
Alle concerten van harm hoeve.


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2012-05-18 11:52:59

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar