Christelijke Muziek & Concertagenda

Concert met Marjolein de Wit en Arjan Breukhoven Rotterdam, Zuid-Holland


Naam:
Concert met Marjolein de Wit en Arjan Breukhoven
Datum:
2 juni 2012

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
20:00u - 21:30u
Omschrijving:

Berkel en Rodenrijs – Eén van de bekendste fluitistes van Nederland komt op zaterdag 2 juni een concert geven in de Dorpskerk van Berkel en Rodenrijs. Marjolein de Wit speelde in vele landen in de wereld en is bijna wekelijks te zien op de Nederlandse televisie. Zij zal tijdens het concert samenspelen met de organist van de Dorpskerk Arjan Breukhoven, zeker ook geen onbekende in de muziekwereld. Zij zorgen samen voor een adembenemend en afwisselend programma met virtuoze en vertederende muzikale momenten.

Al op jonge leeftijd begon fluitiste Marjolein de Wit aan haar loopbaan als fluitiste. Toen zij tien jaar oud was kreeg zij haar eerste lessen van Raymond Delnoye. Bij hem studeerde zij van 1989 tot 1994 aan het Brabants conservatorium in Tilburg. Haar eindexamen, welke zij Cum Laude afsloot, werd op de radio uitgezonden. Inmiddels heeft Marjolein een uitgebreide carrière als fluitiste. Zij concerteert met grote regelmaat in Nederland maar ook
daarbuiten, solistisch, in ensembleverband en met verschillende koren.
Regelmatig is zij in diverse muziekprogramma’s op televisie te zien. Daarnaast heeft zij enkele cd-opnames gemaakt, waaronder een aantal solo-cd’s. Momenteel is zij verbonden aan fluitkwartet ‘Confour’ en geeft zij solorecitals met haar vaste pianist Jelger Blanken. Daarnaast heeft Marjolein de Wit een uitgebreide lespraktijk, uiteenlopend van beginners tot aankomende conservatoriumstudenten.

Arjan Breukhoven is al weer een aantal jaren de vaste bespeler van het orgel in de Dorpskerk. Regelmatig treedt hij in het buitenland op. Zo zal hij komende maanden, naast vele concert in eigen land, een 16-tal concerten spelen in Engeland, Finland, Duitsland en Oostenrijk. Hij is vooral bekend om zijn improvisatietalent.
Beide musici zijn bijna wekelijks te zien bij het televisieprogramma ‘Nederland Zingt’ van de Evangelische Omroep.

Het concert begint om 20.00 uur. De toegang bedraagt € 8,00 en kinderen onder de 15 jaar zijn gratis. De kaartverkoop start om 19.15 uur aan de kerkdeur.

Adres:
Dorpskerk
Postcode:
2651aa
Plaats:
Rotterdam (Boek overnachting in Rotterdam)
Dagje uit in Rotterdam | Activiteiten Zuid-Holland

Provincie:
Zuid-Holland

Thema:
Anders
Soort:
Klassiek (meer klassieke concerten)
Uitvoering:
Instrumentaal
Anders:
Beautiful Romantics

Uitvoerenden:
Marjolein de Wit, fluiten en Arjan Breukhoven, orgel en piano

Entreeprijs:
€ 8,00


Internetadres:
http://www.arjanbreukhoven.nl
Email adres:
info apenstaartje arjanbreukhoven.nl
Meer concerten:
Alle concerten van Arjan Breukhoven.
Telefoon:
31104211882


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2012-05-14 16:43:31

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar