Christelijke Muziek & Concertagenda

Gospelkoor Deliverance gaat 'Back to the Roots'! Diemen, Noord-Holland


Naam:
Gospelkoor Deliverance gaat 'Back to the Roots'!
Datum:
9 juni 2012

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
20:30u - 22:00u
Omschrijving:

Deliverance zorgt met zo'n 40 zangeressen voor een spetterend avondvullend optreden ‘Back to the Roots’ op zaterdagavond 9 juni om 20.30 uur in Theater De Omval in Diemen. Deliverance brengt naast eigentijdse Black Gospel met invloeden vanuit de R&B en Soul, bekende traditionele American Black Gospel nummers ten gehore, meesterlijk gearrangeerd door artistiek leider en dirigent Erwin Young.

De begeleiding op de piano is in handen van Rick Piepers en hij wordt dit jaar bijgestaan door muzikanten die hun sporen in de muziekwereld hebben verdiend. Samen met Daan Nobel, gitarist, Ray Holder, bassist en Martin Putto, drummer, zorgt Rick voor de begeleiding die het koor tot ongekende hoogte brengt.

Gospelkoor Deliverance zingt Black American Gospel - driestemmig, soulful en sprankelend. Het repertoire bestaat uit traditionele en eigentijdse Black Gospel met invloeden vanuit de R&B en Soul.
Fantastische solisten dagen het koor uit om met hen mee te fluisteren of hun uitroepen met swingende power te beantwoorden en nemen u mee in de wereld van soul en swing van American Black Gospel.

Laat u dus verrassen en ontroeren door een zanggroep waar het enthousiasme en plezier vanaf spat. Kom kijken, luisteren, swingen en genieten!

De entree bedraagt € 10,00 voor volwassenen en € 5,00 voor kinderen en zijn te bestellen via onze website www.deliverance.nl. Reserveer snel want op = op!

Adres:
Ouddiemerlaan 104
Postcode:
1111 HL
Plaats:
Diemen (Boek overnachting in Diemen)
Dagje uit in Diemen | Activiteiten Noord-Holland

Provincie:
Noord-Holland

Thema:
Anders
Soort:
Gospel (meer gospelconcerten)
Uitvoering:
Koor
Doelgroep:
Alle leeftijden
Anders:
met Band


Entreeprijs volwassenen:
€ 10,00
Entreeprijs kinderen:
€ 5,00

Rolstoeltoegankelijk:
Ja
Weer:
Overdekt
Lift:
Ja

Internetadres:
http://www.deliverance.nl
Email adres:
info apenstaartje deliverance.nl
Meer concerten:
Alle concerten van Deliverance.

Kaarten:
bestellen via info@deliverance.nl

Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2012-05-09 20:37:30

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar