Christelijke Muziek & Concertagenda

Orgelconcert harm hoeve bolsward Bolsward, Friesland


Naam:
Orgelconcert harm hoeve bolsward
Datum:
17 mei 2012

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
16.00u - 17.15u
Omschrijving:

FEESTELIJK ORGELCONCERT IN BOLSWARD OP HEMELVAARTSDAG

Op Hemelvaartsdag 17 mei geeft Harm Hoeve een orgelconcert in de Martinikerk te Bolsward. Dit jaarlijkse concert vindt inmiddels al voor de tiende keer plaats. De orgelbespeling begint ’s middags om 16.00 uur.

In maart heeft Harm Hoeve een nieuwe orgelcd met eigen koraalbewerkingen opgenomen in de Martinikerk. Deze cd zal tijdens dit concert gepresenteerd worden. Daarom zullen er verschillende liederen van deze opname ten gehore gebracht worden zoals o.a. "Mijn Herder is de Here God", "Veilig in Jezus' armen" en Psalm 42. De rest van het programma bestaat uit toegankelijke werken als een vrolijk allegro van de Italiaanse componist Marcello en een uitbundige Mars van Lemmens.

Harm Hoeve voltooide zijn opleiding in 1990 aan het conservatorium te Zwolle. Hij geeft concerten in binnen- en buitenland, dirigeert verschillende koren, werkt mee aan cd-, radio- en tv-opnamen en schrijft veel koor- en orgelmuziek. Kortom, een veelzijdig musicus die graag de luisteraars wil laten delen in zijn liefde voor de koning van de instrumenten, het orgel. Meer informatie is te vinden op www.harmhoeve.nl

Adres:
Groot Kerkhof 1A
Postcode:
8701HG
Plaats:
Bolsward (Boek overnachting in Bolsward)
Dagje uit in Bolsward | Activiteiten Friesland

Provincie:
Friesland

Thema:
Anders
Soort:
Orgel (meer orgelconcerten)
Uitvoering:
Klassiek


Entreeprijs volwassenen:
€ 7,00
Entreeprijs kinderen:
€ 4,00


Internetadres:
http://www.harmhoeve.nl
Email adres:
info apenstaartje harmhoeve.nl
Meer concerten:
Alle concerten van harm hoeve.
Telefoon:
0515-573652


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2012-05-01 11:50:14

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar