Christelijke Muziek & Concertagenda

Festival316 Ureterp, Friesland


Naam:
Festival316
Datum:
12 mei 2012

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
16:30u - 00:00u
Omschrijving:

Het grootste christelijke festival van Noord-Nederland

Festival316 is het grootste christelijke festival van Noord-Nederland. Enkele jaren geleden startte het festival met een klein groepje jonge christenen uit de omgeving van Ureterp. Inmiddels is de organisatie uitgegroeid tot enkele honderden mensen. Nationale en internationale christelijke artiesten treden op.

2012 ons eerste lustrum!

De eerste editie in 2008 (900-1100 bezoekers) en de tweede editie in 2009 (2900 bezoekers) waren geweldig. De derde en vierde editie in 2010 en 2011 waren met 4000 bezoekers een groot succes. Dit kan u bijna niet zijn ontgaan door alle aandacht van de pers en inzet van het Festival316 promotieteam. Dankzij de overweldigende steun en support van vele sponsoren was het mogelijk om dit festival al vier maal te organiseren. Dit jaar is het doel om weer zoveel mensen, als vorig jaar, te bereiken en ze te laten delen in de fijne en warme sfeer die er ook de afgelopen jaren heerste. Natuurlijk is het doel om voor de vijfde editie van Festival316 een overtreffend programma neer te zetten.

Dit alles om aan een ieder die gelooft of nog niet gelooft, Gods grote Vaderhart te laten zien. Dit Vaderhart te laten ervaren op het festival, dat is de grote drijfveer van de stichting Unite in Christ. Niet in een bepaalde kerk, maar over kerk ‘muren’ heen. Om te laten zien dat God zijn eigen Zoon heeft gegeven voor alle mensen die in Hem willen geloven.

Vorig jaar (2011) kon, net zoals in 2009 en 2010, dankzij steun en support van sponsoren Festival316 op het laatst GRATIS worden aangeboden voor iedereen. Wat een zegen hebben we hier in mogen ontvangen.

Onze motivatie was en is om de ontvangsten niet voor de stichting te houden, maar om ook dit uit te delen. Als eerste om de drempel te verlagen voor mensen waarbij de prijs een belemmering vormt. Daarnaast om de mensen uit te nodigen te komen naar het festival en de mensen te raken met het evangelie van God. Een evangelie dat alleen maar liefde uitdeelt, zie ook Johannes 3 vers 16. De liefde die Jezus had voor ons is immers ook gratis. Tot slot om zo de eenheid die Christus bedoeld heeft uit te stralen naar de buitenwereld, Zijn liefde uit te stralen en uit te delen, niet voor een bepaalde groep, maar voor iedereen jong en oud!

Adres:
leidyk
Postcode:
9247ct
Plaats:
Ureterp (Boek overnachting in Ureterp)
Dagje uit in Ureterp | Activiteiten Friesland

Provincie:
Friesland

Thema:
Anders
Soort:
Festival (meer festivals)
Uitvoering:
Praiseband
Doelgroep:
Jongeren

Uitvoerenden:
Newworldson!!!

De kosten van de kaarten krijg je terug in de vorm van consumptiemunten.

Entreeprijs volwassenen:
€ 3,00
Entreeprijs kinderen:
€ 3,00

Rolstoeltoegankelijk:
Ja
Weer:
Buitenlucht en Overdekt
Lift:
Nee

Internetadres:
http://www.festival316.nl
Meer concerten:
Alle concerten van Festival316.
Telefoon:
0512303640

Kaarten:
via de site te bestellen

Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2012-02-17 12:52:39

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar