Christelijke Muziek & Concertagenda

A Classical Afternoon met Jan Vayne, Sharon Kips en Arjan Versluis Sliedrecht, Zuid-Holland


Naam:
A Classical Afternoon met Jan Vayne, Sharon Kips en Arjan Versluis
Datum:
21 april 2012

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
15:00u - 17:00u

Omschrijving:

Wat gebeurt er als je de bijzondere stem van Sharon Kips combineert met het virtuoze pianospel van Jan Vayne en afwisselt met zeer kunstige orgel improvisaties van Arjan Versluis? tomschrijven, dat moet je meemaken.

Op zaterdag 21 april 2012 zullen Sharon, Jan en Arjan de handen ineen slaan en samen een bijzonder concert geven. Een concert waar klassieke en lichte muziek elkaar zullen ontmoeten tijdens een muzikaal feest voor jong en oud. Om het voor iedereen toegankelijk te maken is ervoor gekozen om het concert in de middag te organiseren. Het start om 15.00 uur en zal tot circa 17.00 uur duren.

Iedere artiest zal meerdere muziekstukken opvoeren. Sharon zal enkele van haar favoriete ballads zingen terwijl Jan haar begeleidt op de vleugel. Jan zal natuurlijk enkele improvisaties ten gehore brengen en Arjan zal enkele klassieke stukken spelen op het orgel en natuurlijk ook een paar improvisaties op traditionele gezangen ten gehore brengen.

Jan Vayne is in binnen- en buitenland bekend als een virtuoos en creatief pianist, voortbouwend op de stijl van de grote romantische pianisten. Ogenschijnlijk voortkomend uit het niets heeft hij het vermogen om spontaan de meest diverse soorten improvisaties te laten ontstaan.

Sharon Kips is een zangeres die niet alleen bekend staat om haar bijzondere stem, maar vooral ook om de wijze waarop ze het verhaal achter een lied kan vertolken. Of ze nu een pop nummer, klassiek, jazz of gospel zingt, iedere keer weer weet ze de luisteraar mee te nemen in het verhaal.

Arjan Versluis speelde al op zeer jonge leeftijd de psalmen uit z’n hoofd na. Hij is momenteel kerkorganist van de Hervormde Gemeente binnen de PKN te Sliedrecht. Een bijzonder begenadigd organist die naast het spelen van de muziek de gave heeft om door zijn improvisaties heen het verhaal en de emoties achter een lied te vertolken.

Adres:
Kerkbuurt 131
Postcode:
3361BE
Plaats:
Sliedrecht (Boek overnachting in Sliedrecht)
Dagje uit in Sliedrecht | Activiteiten Zuid-Holland

Provincie:
Zuid-Holland

Thema:
Anders
Soort:
Klassiek (meer klassieke concerten)
Uitvoering:
Populair Klassiek
Doelgroep:
Volwassenen

Uitvoerenden:
Jan Vayne
Sharon Kips
Arjan Versluis

Entreeprijs:
€ 17,50


Internetadres:
http://www.truetickets.nl/e/1512/A-Classical-Afternoon-Sliedrecht
Email adres:
management apenstaartje sharonkips.nl
Meer concerten:
Alle concerten van Sharon Kips.


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2012-02-14 12:07:13

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar