Christelijke Muziek & Concertagenda

Lofprijsavond Dordrecht, Zuid-Holland


Naam:
Lofprijsavond
Datum:
19 februari 2012

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
20:00u - 22.00u
Omschrijving:

Op zondag 19 februari vindt een unieke lofprijsavond plaats op Dorp De Hoop. Het Rotterdam Celebration Choir verzorgt de aanbidding en de spreker is Suzette Hattingh, medeoprichter van zendingsorganisatie Voice in the City.


RCC
Het Rotterdam Celebration Choir (RCC) is een gospelkoor onder de bezielende leiding van Maarten Wassink. De leden zingen ‘tot eer van God met alles wat in hen is.' Het RCC werkte eerder mee aan activiteiten van De Hoop en kijkt ernaar uit dit weer te doen. Het koor verlangt ernaar dat, door het zingen heen, mensen iets van Gods grootheid zullen ervaren en gegrepen mogen worden door Zijn liefde voor elk mens.
Sinds de start in het najaar van 2002 heeft het koor al een aantal geweldige projecten mogen doen. Naast de 'In Uw Aanwezigheid' avonden die het koor zelf organiseert, zong het RCC ook mee tijdens de 'Feel The Joy-tour' in het WTC op het Beursplein en tijdens de 'GospelNight of the Proms' in het Topsportcentrum naast 'De Kuip'. Daarnaast waren er bijzondere samenwerkingen met nationale en internationale aanbiddingsleiders als Marcel en Lydia Zimmer, Ron Kenoly, Graham Kendrick en The Convocation Big Band.


Suzette Hattingh
Suzette Hattingh zal op deze lofprijsavond een overdenking houden. Zij is bekend als medeoprichter van de zendingsorganisatie Voice in the City en geeft regelmatig lezingen over het belang van gebed en voorbede. Jarenlang werkte ze mee aan de evangelisatiecampagnes van Reinhard Bonnke's 'Christ for all Nations' (CfaN) in een gebedsbediening. Suzettes gebedsbediening tijdens campagnes, liep synchroon met (straat)evangelisatie waardoor duizenden tot geloof kwamen en velen gemotiveerd werden tot gebed.

Lofprijsavonden zijn gratis toegankelijk. U bent van harte welkom!


Dorp De Hoop (Media- en Congrescentrum)
Provincialeweg 70, Dordrecht
Aanvang: 20:00 (Zaal open 19:30)

Adres:
Provincialeweg 70
Postcode:
3329KP
Plaats:
Dordrecht (Boek overnachting in Dordrecht)
Dagje uit in Dordrecht | Activiteiten Zuid-Holland

Provincie:
Zuid-Holland

Thema:
Anders
Soort:
Praise (meer praiseconcerten)
Uitvoering:
Ko(o)r(en) en Samenzang


Entreeprijs:
Gratis

Rolstoeltoegankelijk:
Ja
Weer:
Overdekt

Internetadres:
http://www.dehoop.org
Meer concerten:
Alle concerten van RCC.
Telefoon:
0786111111


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2012-02-10 09:20:57

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar