Christelijke Muziek & Concertagenda

Consert Matthijn Buwalda Waalwijk, Noord-Brabant


Naam:
Consert Matthijn Buwalda
Datum:
10 maart 2012

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
20:00u - 22:00u
Omschrijving:

CONCERT MET MATTHIJN BUWALDA & BAND IN WAALWIJK

Op zaterdagavond 10 maart a.s. organiseren het Stadsgebedteam Waalwijk en stichting Ecovata een concert met Matthijn Buwalda & Band te Waalwijk. Ook zal Lennie van Zandwijk, bekend van de Voice of Holland, haar medewerking verlenen.
Matthijn Buwalda zal met zijn band een Nederlandstalig optreden verzorgen. De eigen stijl van deze zanger/componist spreekt jong en oud aan. Het unieke talent van Matthijn bleek enkele jaren geleden al tijdens zijn concerttours met Kees Kraayenoord. Door zijn optredens op het ‘Xnoizz Flevo Festival’, zijn liederen in de bundel ‘Opwekking’ en zijn medewerking als singer/songwriter aan het tv-programma ‘De Verandering’ is hij bekend geworden bij een breed publiek. Matthijn heeft drie albums op zijn naam staan, waarvan het meeste recente (‘Oude Gracht’) in 2010 uitkwam.
De combinatie van mooie composities, aansprekende poëtische teksten en de ontwapenende wijze waarop de zanger zijn liedjes ten gehore brengt vormen de ingrediënten voor een veelbelovende avond. Matthijn zingt en spreekt vanuit zijn hart over zijn geloof in Jezus en schroomt niet om zich daarbij kwetsbaar op te stellen. Ook de interactie met het publiek vormt een essentieel onderdeel van zijn optredens.
Het concert vindt plaats in het Willem van Oranje College, De Gaard 4 te Waalwijk en begint om 20:00 uur. De toegang is gratis. Er zal een collecte zijn om de onkosten te dekken. Na afloop is er ruime gelegenheid om elkaar te ontmoeten.
Voor meer informatie: http://baruch.punt.nl/ en www.ecovata.nl

Adres:
De Gaard 4
Postcode:
5246 AW
Plaats:
Waalwijk (Boek overnachting in Waalwijk)
Dagje uit in Waalwijk | Activiteiten Noord-Brabant

Provincie:
Noord-Brabant

Thema:
Anders
Soort:
Praise (meer praiseconcerten)
Uitvoering:
Band


Entreeprijs:
Gratis


Internetadres:
http://baruch.punt.nl
Email adres:
stadsgebedwaalwijk apenstaartje kpnmail.nl
Meer concerten:
Alle concerten van Matthijn Buwalda.
Telefoon:
0416-342371


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2012-01-19 20:52:14

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar