Christelijke Muziek & Concertagenda

Remco Hakkert met WORSHIP & WITNESS Stolwijk, Zuid-Holland


Naam:
Remco Hakkert met WORSHIP & WITNESS
Datum:
4 februari 2012

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
20:00u - 22:00u
http://youtu.be/YbtSoGAbZpo
Omschrijving:

WORSHIP & WITNESS is een nieuw initiatief van Remco Hakkert. Remco Hakkert verwierf landelijke bekendheid als gospel zanger via concerten en cd’s. Al van jongs af aan was een carrière in de muziek vanzelfsprekend, muziek was zijn grote passie. Het verlangen om de muziek op te dragen aan Hem die de muziek gemaakt heeft, bracht hem bij de gospel. Al tijdens zijn conservatorium studie dirigeerde hij jongerenkoor Jedaja uit Epe. Ook zijn eigen composities werden een succes en uitgegeven door Unisong Music. In 1994 won hij de EO-talentenjacht met het zelf gecomponeerde nummer ‘Hold me’. Diverse CD’s verschenen inmiddels van zijn hand.


Afgelopen zomer startte hij met een nieuw initiatief “WORSHIP & WITNESS”. Hij werd hiertoe geïnspireerd door een Bijbeltekst uit 2 Kronieken”Laat het huis gevuld zijn met wierook van aanbidding”. Tijdens de WORSHIP & WITNESS avonden die door het hele land gehouden worden staat aanbidding centraal. Het programma van de avonden is een prachtige mix van oude en nieuwe liederen, meezingers en luisterliederen; veel Nederlandstalig afgewisseld door boeiende verhalen en getuigenissen.


Op 4 februari 2012 komt WORSHIP & WITNESS naar Stolwijk. Het optreden begint om 20.00 uur in de Hervormde Kerk van Stolwijk. De toegang is gratis. Wees erbij op 4 februari 2012 om ‘het Levend water door je heen te laten stromen’ en aangeraakt en omarmt te worden door Gods oneindig grote Liefde en genade…


Meer info over WORSHIP&WITNESS vind u de website www.worshipwitness.nl en op www.hervormdstolwijk.nl.

Adres:
Achter de Kerk 3
Postcode:
2821 AP
Plaats:
Stolwijk (Boek overnachting in Stolwijk)
Dagje uit in Stolwijk | Activiteiten Zuid-Holland

Provincie:
Zuid-Holland

Thema:
Anders
Soort:
Worship (meer worship)
Uitvoering:
Band


Entreeprijs:
Gratis


Internetadres:
http://www.hervormdstolwijk.nl/wijkgemeente-1/actueel/worship-a-witness-met-remco-hakkert-op-4-februari-02
Email adres:
wj.vande.water apenstaartje gmail.com
Meer concerten:
Alle concerten van Remco Hakkert.


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2012-01-06 12:09:28

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar