Christelijke Muziek & Concertagenda

Kerstnachtdienst EGHW Oud-Beijerland, Zuid-Holland


Naam:
Kerstnachtdienst EGHW
Datum:
24 december 2011

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
19:00u - 20:30u

Omschrijving:

Kerstnachtdiensten Oud-Beijerland op 24 december in Sporthal De Boogerd

Zaterdagavond 24 december zullen er twee Kerstnachtdiensten worden gehouden in sporthal De Boogerd te Oud-Beijerland. In een intieme Kerstsfeer zullen we met elkaar Kerst groots vieren. Er zijn twee Kerstnachtdiensten omdat er de afgelopen jaren veel bezoekers kwamen. De eerste dienst is om 19:00 uur en de tweede dienst is om 21:30 uur. We willen u van harte uitnodigen om een Kerstnachtdienst met ons mee te maken.

Met Kerst draait het om de geboorte van Jezus. Maar wie was Hij en waarom maakt dit Kerst zo bijzonder? Ontdek het met ons mee wat Kerst zo bijzonder maakt!

Geheel in Kerstsfeer zijn in sporthal De Boogerd de Kerstnachtdiensten om 19:00 uur en 21.30 uur. De spreker van deze avond is Ben Veldhuijzen, verder zal er een band zijn, samenzang en meer. We hopen ook u te mogen verwelkomen! De toegang is gratis, er is een collecte.

Nodig anderen in uw omgeving uit om te komen!

De opbrengst van de collecte tijdens de Kerstnachtdiensten willen wij ook dit jaar weer bestemmen voor een speciaal doel. Dit jaar willen we het werk van Victory 4 All in Zuid-Afrika ondersteungen. Met behulp van een sponsoractie en de collecteopbrengst van de Kerstnachtdiensten willen ze in Human- sdorp een gezinsvervangend huis bouwen voor de opvang van kinderen met een geestelijke- en/of lichamelijke beperking. Stichting ‘Wilde Ganzen’ ondersteunt van harte dit en zal de opbrengst van deze actie met 55% verhogen.

Vertaling

Tijdens de Kerstnachtdiensten is er vertaling aanwezig d.m.v. headsets naar Engels, Frans, Arabisch en Farsi. Er zal worden aangegeven waar men deze headsets kan afhalen.



Live-webstreaming

Kunt u deze avond niet komen maar wilt u de Kerstnachtdiensten wel live volgen? Dat kan, want via de website www.eghw.nl kunt u dit jaar direct meekijken en de dienst meebeleven. Dit zal om dezelfde tijd zijn als de diensten.

Crèche

Tijdens de eerste Kerstnachtdienst (die begint om 19:00 uur) zal er crèche aanwezig zijn voor kinderen tot en met vijf jaar. Als u hiervan gebruik wilt maken vragen we u tijdig te komen. Vanaf 18:30 uur is de opvang beschikbaar.

Vervoer

Wanneer u graag wilt komen naar de Kerstnachtdienst maar geen vervoer heeft, dan kunt u contact opnemen, we zullen dan de mogelijkheid bekijken of we dit voor u kunnen regelen.
KERSTNACHTDIENSTEN
Zaterdagavond 24 december,
19.00 uur en 21.30 uur
Sporthal “De Boogerd”
Hortensiastraat 5, Oud-Beijerland

Op de kaart wordt sporthal “De Boogerd” aangegeven. Wij adviseren u i.v.m. beperkte parkeergelegenheid om met elkaar mee te rijden en indien mogelijk per fiets te komen.

Adres:
Hortensiastraat 5
Postcode:
3261BG
Plaats:
Oud-Beijerland (Boek overnachting in Oud-Beijerland)
Dagje uit in Oud-Beijerland | Activiteiten Zuid-Holland

Provincie:
Zuid-Holland

Thema:
Anders
Soort:
Gospel (meer gospelconcerten)
Uitvoering:
Praiseband en Samenzang


Entreeprijs:
Gratis


Internetadres:
http://www.eghw.nl
Email adres:
contact apenstaartje eghw.nl
Meer concerten:
Alle concerten van Limpid.


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2011-12-07 16:04:41

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar