Christelijke Muziek & Concertagenda

Night of Salvation met Inside Out en David de Vos Heerhugowaard, Noord-Holland


Naam:
Night of Salvation met Inside Out en David de Vos
Datum:
17 december 2011

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
20:00u - 22:00u

Omschrijving:

Blackgospelkoor treedt op tijdens Night of Salvation Heerhugowaard

HEERHUGOWAARD – In het weekend voorafgaand aan Kerst zal op zaterdag 17 december de ‘Night of Salvation’ plaatsvinden bij de pinkstergemeente Sjaloom in Heerhugowaard. Tijdens deze avond zal het blackgospelkoor Inside Out een swingend optreden geven en spreekt David de Vos. Het zal een bijzondere Kerstviering zijn waar de vonken vanaf vliegen.

Eerder dit jaar toerde Inside Out en David de Vos tijdens het Paasweekend door Nederland. De druk bezochte avonden leverden veel enthousiaste reacties op van de bezoekers. De verschillende kerstliederen die tijdens de Night of Salvation ten gehore worden gebracht, brengen het geheel in Kerstsfeer.

Inside Out
Inside Out bestaat uit 20 jonge vocalisten die begeleid worden door een vaste band. Samen vertegenwoordigen zij een breed scala aan culturele en kerkelijke achtergronden. Na hun ontstaan in 2000 heeft Inside Out op verschillende prestigieuze podia gestaan en meegewerkt aan verschillende TV producties. Ze hebben opgetreden op het Flevo Festival, Opwekking en de EO Jongerendag. Voor meer informatie over Inside Out kunt u een kijkje nemen op de website: www.insideoutmusic.org.

David de Vos
David de Vos is oprichter van Stichting Go and Tell. Als evangelist spreekt hij op veel plaatsen in zowel binnen- als buitenland. Zijn hartsverlangen is om wereldwijd vele mensen met Jezus in contact te brengen. D.m.v. spreekbeurten, evangelisatieacties en onderwijs wordt hier vorm aan gegeven. Meer informatie over Go and Tell vindt u op de website: www.goandtell.nl.

Het programma start om 20.00 uur, de zaal is geopend vanaf 19.30 uur. De toegang tot de avonden is vrij en iedereen is welkom. Ga voor meer informatie naar de website van de organisator van de Night of Salvation, Stichting Go and Tell: www.goandtell.nl.

Adres:
Deimoslaan 19
Postcode:
1702CK
Plaats:
Heerhugowaard (Boek overnachting in Heerhugowaard)
Dagje uit in Heerhugowaard | Activiteiten Noord-Holland

Provincie:
Noord-Holland

Thema:
Anders
Soort:
Black Gospel (meer black gospel)
Uitvoering:
Koor


Entreeprijs:
Gratis


Internetadres:
http://www.goandtell.nl
Meer concerten:
Alle concerten van Inside Out.


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2011-12-07 11:18:21

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar