Christelijke Muziek & Concertagenda

Joy for People Gospel Choir brengt kerstprogramma Sneek, Friesland


Naam:
Joy for People Gospel Choir brengt kerstprogramma
Datum:
17 december 2011

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
20u - 00u

Omschrijving:

Joy for People Gospel Choir brengt kerstprogramma "Mary’s Song"

Zoals ieder jaar verzorgt Joy for People Gospel Choir uit Dokkum in de maand december een reeks kerstconcerten. Dit jaar heeft Joy for People Gospel Choir zich laten inspireren door Maria, de moeder van Jezus in het kerstevangelie. Maria was een gewone vrouw met een rol in een eeuwenoud verhaal. Wat dacht zij, wat voelde zij? Joy for People Gospel Choir laat deze kerst een eigen kant van de moeder van Jezus zien. Maria als mens, dichtbij ons. Welk lied zingt zij ruim tweeduizend jaar later voor ons? In onze beleving een lied waarin zij haar emoties blootlegt. Emoties die voor ieder mens herkenbaar zijn. Dit maakt Maria tot een naaste. Een naaste die wij ook weer voor anderen kunnen zijn.

Tijdens het kerstprogramma zal er traditiegetrouw geld ingezameld worden voor een goed doel. Dit jaar zal Joy for People Gospel Choir collecteren voor de Imena Foundation. Deze organisatie zet zich in voor onderwijs, schoon drinkwater en medische voorzieningen. Margriet de Wilde van Imena Foundation weet wat haar nieuwe missie is voor Zambia; het realiseren van tien nieuwe watertappunten. Het gebied heeft dankzij de financiële steun van Imena Foundation al diverse schoolgebouwen, ziekenhuizen en watertappunten gekregen. Met nog eens vijf tappunten kunnen tien dorpen, met ieder zo’n tweehonderd inwoners, van schoon drinkwater worden voorzien. De andere vijf tappunten komen bij scholen waar in totaal achttienhonderd kinderen op zitten. Veel scholen hebben wel een tappunt, maar daar komt zo’n klein stroompje water uit dat het twintig minuten duurt voor een flesje water vol is. De kinderen komen bijna niet aan leren toe. Hier willen wij verandering in brengen!

Met het kerstprogramma "Mary’s Song" nodigen wij u van harte uit Maria deze kerst bij Joy for People Gospel Choir te ontmoeten. De concerten zullen plaatsvinden in Surhuisterveen, Borger, Sneek, Eastermar en Dokkum.

Voor toegangsprijzen, voorverkoop of voor meer informatie kunt u kijken op www.joyforpeople.nl

Adres:
Rienck Bockemakade 7
Postcode:
8601 AC
Plaats:
Sneek (Boek overnachting in Sneek)
Dagje uit in Sneek | Activiteiten Friesland

Provincie:
Friesland

Thema:
Kerst
Soort:
Gospel (meer gospelconcerten)
Uitvoering:
Anders


Entreeprijs:
Nog onbekend


Internetadres:
http://www.joyforpeople.nl
Meer concerten:
Alle concerten van Joy for People Gospel Choir.


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2011-12-06 09:43:32

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar