Christelijke Muziek & Concertagenda

Focaliber - a Ceremony of Carols Middelstum, Groningen


Naam:
Focaliber - a Ceremony of Carols
Datum:
23 december 2011

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
20:15u - u
http://youtu.be/nLH858uwQak
Omschrijving:

Middelstum – Een van de mooiste composities rondom kerst is het werk ‘A Ceremony of Carols’ van Benjamin Britten. Dit jaar wordt het werk in originele setting uitgevoerd door vocaal ensemble Focaliber, begeleid door harp. Op vrijdag 23 december brengt Focaliber dit werk ten gehore tijdens haar zestiende kerstconcert in de NH-Hippolytuskerk te Middelstum, naast andere werken van onder meer Mendelssohn, Vaughan Williams en Rutter.
Focaliber bestaat uit acht jonge vrouwen en staat onder leiding van David van Roijen. Renske Tjoelker is harpiste Matthijs de Vreugd verzorgt de begeleiding op orgel en piano. Focaliber heeft inmiddels een ‘klinkende reputatie in Noord-Nederland’ opgebouwd, mede dankzij het behalen van een eerste prijs op het Noord Nederlands Koren Festival.
Het concert begint om 20.15 uur en de entree bedraagt in de voorverkoop € 10,00 en € 5,00 (kinderen en studenten). U kunt kaarten reserveren via e-mail: focaliber@filternet.nl of per telefoon: (06) 23 31 97 38. Aan de kerk zijn de kosten respectievelijk: € 11,00 en € 6,00.

Adres:
Hippolytuskerk
Postcode:
9991 AC
Plaats:
Middelstum (Boek overnachting in Middelstum)
Dagje uit in Middelstum | Activiteiten Groningen

Provincie:
Groningen

Thema:
Anders
Soort:
Klassiek (meer klassieke concerten)
Uitvoering:
Ensemble


Entreeprijs volwassenen:
€ 10,00
Entreeprijs kinderen:
€ 5,00


Internetadres:
http://www.focaliber.nl
Email adres:
focaliber apenstaartje filternet.nl
Meer concerten:
Alle concerten van Focaliber.


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2011-12-05 16:18:47

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar