Christelijke Muziek & Concertagenda

Kerstconcert Emst, Gelderland


Naam:
Kerstconcert
Datum:
16 december 2011

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
20.00u - 21.30u
Omschrijving:

Op vrijdagavond 16 december geeft het Chr. gemengd koor ‘De Lofstem’, o.l.v. Henk van der Maten het jaarlijkse kerstconcert in de Emster kerk. Naast een aantal ervaren musici Johan van der Graaf op piano en Herman Witter op het orgel, werkt dit jaar ook het koor van Herman Witter mee, en wel het gemengde koor Rafidim uit Elburg. Kinderkoor ‘Irene uit Emst o.l.v. Meta Hovius-van de Berg zal deze avond ook optreden met jonge solisten. Er is voor deze avond een mooi programma samengesteld, waarin de geboorte van de Heere Jezus centraal staat. De koren zullen afzonderlijk, maar ook gezamenlijk te horen zijn en de algehele leiding is in handen van dirigent Henk van der Maten. Tijdens deze koor-en samenzangavond is er ook een meditatie die verzorgd wordt door ds. J. Boer. Het concert begint om 20.00 uur en de toegang is vrij.

Adres:
Vaasenseweg 1
Postcode:
8166 AT
Plaats:
Emst (Boek overnachting in Emst)
Dagje uit in Emst | Activiteiten Gelderland

Provincie:
Gelderland

Thema:
Kerst
Soort:
Klassiek (meer klassieke concerten)
Uitvoering:
Ko(o)r(en) en Samenzang

Uitvoerenden:
Chr. gemengd koor de Lofstem uit Emst o.l.v. Henk van der Maten, Chr. gemengd koor Rafidim uit Elburg o.l.v. Herman Witter, Kinderkoor Irene uit Emst o.l.v. Meta Hovius-van de Berg

Entreeprijs volwassenen:
Gratis
Entreeprijs kinderen:
Gratis


Meer concerten:
Alle concerten van De Lofstem.


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2011-11-25 11:29:03

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar