Christelijke Muziek & Concertagenda

Jason Upton & live band weer onverwacht Amsterdam, Noord-Holland


Naam:
Jason Upton & live band weer onverwacht
Datum:
17 december 2011

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
17:00u - 22:30u

Omschrijving:

itel: Jason Upton onverwacht weer in Nederland!

-------------------------------------------------------------------

De Radical Worship Experience op 17 december in de LEG gaat door! Eerder gepland stond de Amerikaanse gospelzangeres Martha Munizzi, echter wegens privé omstandigheden moest zij afhaken voor het geplande concert. Maar aanbidding liefhebbers hoeven niet te treuren. Want hiervoor in de plaats komt niemand minder dan de geliefde aanbiddingsleider Jason Upton. Dit jaar tourde Jason al door Nederland met Soul Survivor, waar hij graag te gast is. Op 17 december komt hij onverwacht weer naar Nederland samen met zijn live band en zal hij optreden tijdens de Radical Worship Experience. Het beloofd een bijzonder evenement te gaan worden.

Jasons muziek is niet doorsnee. Hij neemt geregeld tijd om te spreken, terwijl hij op de piano verder speelt. Hij durft zich vooral kwetsbaar op te stellen, zelfs terwijl publiek toekijkt en schreeuwt het soms letterlijk uit naar God! Uit ervaring neemt hij je mee in het 'horen en zien van Jezus'. Daarnaast prikkelt en inspireert hij jong en oud met zijn muziek. Hij spreekt op toegankelijke wijze en met humor en brengt het koninkrijk van God dichtbij naar het leven hier en nu. Jason sluit met zijn manier van aanbidding leiden ontzettend goed aan bij het hart van de Radical Worship Experience.

In Amerika is Jason Upton inmiddels een artiest van formaat. Zijn stijl is volkomen uniek; rauw, puur en intens, en hier en daar geïmproviseerd. Jason werd geboren in 1973 en groeide op in Minneapolis. Al op vijftienjarige leeftijd leidde hij de muzikale aanbidding in verschillende kerken verspreid over heel Amerika. Jason en zijn band hebben zowel CD’s als DVD's uitgebracht, waarvan een groot deel live opgenomen is. Tijdens de Radical Worship Experience kunnen we meegenomen worden in aanbidding en dicht naar het vaderhart van God.

Naast Jason Upton zal ook de getalenteerde zanger Fabian Willems en zijn band optreden en zal hij de avond aanvangen met krachtige lofprijs en aanbidding. Fabian Willems is zanger, tekstschrijver, producer, en aanbiddingsleider. Hij brengt mensen in beweging met vernieuwde muziek en inspirerende teksten. In 2010 bracht Fabian, zijn album 'Freedom' uit, een bijzondere plaat. Met pakkende songs moedigt hij mensen aan de ketens te breken, te leven in vrijheid en Gods boodschap van liefde te verspreiden. Eind dit jaar tourt Fabian door Nederland met een reeks spetterende concerten genaamd “Be a Light in the dark”. Samen met de lokale kerk naar buiten en een licht zijn in het donker, dat is wat Fabian wil bereiken. Om mensen in de donkere maanden te bemoedigen met muziek, feestelijkheid en op laagdrempelige wijze een licht uit te stralen in de omgeving. Zijn tour gaat langs verschillende steden in Nederland. De geplande concerten vinden plaats in Harderwijk (25 november), Rijswijk (9 december), Andijk (10 december) en Drachten (23 december).

De Radical Worship Experience op 17 december zal dus voor echte aanbidders intens genieten worden, een bijzondere avond die je wilt beleven.

Voor meer informatie en tickets kun je terecht op www.interticket.nl / www.queenhadassaexplosion.com

Adres:
Kruisweg 55
Postcode:
1436 CA
Plaats:
Amsterdam (Boek overnachting in Amsterdam)
Dagje uit in Amsterdam | Activiteiten Noord-Holland

Provincie:
Noord-Holland

Thema:
Anders
Soort:
Worship (meer worship)
Uitvoering:
Praiseband en Samenzang


Entreeprijs:
€ 23,50

Rolstoeltoegankelijk:
Ja
Weer:
Overdekt
ITS-symbool:
Ja
Invalidentoilet:
Ja

Internetadres:
http://www.queenhadassaexplosions.com
Email adres:
qu1_hadassa apenstaartje hotmail.com
Meer concerten:
Alle concerten van Fabian Willems /Junaida Ferero.
Telefoon:
0647344879


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2011-11-21 21:08:56

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar