Christelijke Muziek & Concertagenda

Gospel Society Concert & CD Release Rotterdam, Zuid-Holland


Naam:
Gospel Society Concert & CD Release
Datum:
3 december 2011

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
19:00u - 22:30u

Omschrijving:

Gospel society is een gemeenschap van jonge en talentvolle zangers onder het leidingschap van Leo Davelaar. De groep bestaat uit 17 leden gedeeld in een band van 5 muzikanten en 12 zangers.

In Gospel Society is er een diversiteit in etniciteit. De meeste leden zijn studenten of hebben net hun studieloopbaan afgerond.

De infinitief om met dit project te beginnen kwam uit de behoefte om een nieuwe vorm van evangelisatie in de stad Rotterdam te brengen en ook om een project te presenteren dat ten behoefte is van de gemeenschap en special voor de Papiamentstalige antilianen.

Gospel Society heeft al twee muzikale productie uitbracht met als titel Pa Enkurashá Bo en Intimo ku bo. Twee gospel CD's met een Amerikaanse muziek stijl in Papiaments. Het meest interessante aan dit project was dat de grootste deel van de leden noch papiaments konden lezen, schrijven of het taal spreken.

Het doel van Gospel Society om iedereen te kunnen bereiken maar special de Papiamentotalige in Nederland, zo ook onze familie en kerkgemeenschappen op de eilanden Aruba, Bonaire en Curaçao.

Het niveau van de groep onder leiding van Leo Davelaar is van hoge kwaliteit. Band en zang worden op een zodanige manier dat het bediening naar ieder komt en God de eer en de glorie geven.

In de nabije toekomst wil Gospel Society zich expanderen in andere europese landen en ook op de Antillen. Het black gospel in je eigen taal kan zeer zeker en methode zijn om te evangeliseren door gebruikt te maken van liederen die God gemeente kan opbouwen.

Adres:
Pinkstergemeente Kom & Zie
Postcode:
3031BP
Plaats:
Rotterdam (Boek overnachting in Rotterdam)
Dagje uit in Rotterdam | Activiteiten Zuid-Holland

Provincie:
Zuid-Holland

Thema:
Evangelisatie
Soort:
Black Gospel (meer black gospel)
Uitvoering:
Zanggroep
Doelgroep:
Alle leeftijden


Entreeprijs volwassenen:
€ 12,50
Entreeprijs kinderen:
Gratis

Rolstoeltoegankelijk:
Ja

Internetadres:
http://www.gospelsocietyonline.com
Email adres:
tickets apenstaartje gospelsocietyonline.com
Meer concerten:
Alle concerten van Gospel Society o.l.v. Leo Davelaar.
Telefoon:
0685560420

Kaarten:
kinderen t/m 10 jaar gratis

Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2011-11-15 23:39:30

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar