Christelijke Muziek & Concertagenda

An Evening with GREATER VISION (USA) Bodegraven, Zuid-Holland


Naam:
An Evening with GREATER VISION (USA)
Datum:
17 november 2011

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
19:30u - 22:00u

Omschrijving:

Sinds de oprichting van de groep in 1990, inspireert Greater Vision het publiek met hun rijke vocale mix en
met hun effectieve vermogen weten zij het Evangelie op de juiste wijze met hen te communiceren. In de loop der jaren heeft Greater Vision een vaste plaats in de top van de christelijke muziek weten te veroveren en zijn zij uitgegroeid tot het meest bekroonde mannelijke trio in de geschiedenis van de Gospelmuziek.
Hun erkenning is het directe gevolg van de combinatie van drie unieke en veelzijdige zangers. Gerald Wolfe -oprichter van de groep- zingt de lead. Liedschrijver Rodney Griffin neemt de bariton voor zijn rekening, en Chris Allman -eveneens een productief schrijver van liederen- zingt de tenor in de groep.

In de Verenigde Staten uitgeroepen tot het meest populaire mannelijke trio heeft Greater Vision tal van onderscheidingen ontvangen voor Lied van het Jaar, Album van het Jaar, Video van het Jaar, en Artiest van het Jaar. Daarnaast is Rodney Griffin sinds 1998 elk jaar uitgeroepen tot liedschrijver van het jaar, evenals bariton van het jaar. Gerald Wolfe is zeven keer uitgeroepen tot favoriete zanger van het jaar.

Greater Vision is iedere dag voor duizenden radio luisteraars te horen, zowel op de vele traditionele christelijke zenders die Amerika kent, als ook via internet radio. Daarnaast zijn zij regelmatig te zien op de "In Touch" TV-programma's die worden gepresenteerd door dr. Charles Stanley, (in Nederland bekend door zijn uitzendingen op Family7.) Zoals vele andere artiesten heeft
ook Greater Vison door hun optredens tijdens Bill GaitherĀ“s Homecoming concerten meegewerkt aan het succes van de Homecoming producties. Het trio is regelmatig op de succesvolle Gaither Homecoming video's en concerten te horen en te zien, en treedt voor duizenden op in verschillende landelijke arena's.

Bijna 200 keer per jaar komen de heren van Greater Vision bij elkaar om het Evangelie te presenteren op een manier die hen zo geliefd heeft gemaakt bij het Amerikaanse publiek en over de hele wereld. Hun diepste verlangen is om de christelijke luisteraar aan te moedigen om hun geloof met anderen te delen. Dat door de muziek van het trio de behoefte bij de niet gelovige luisteraar wordt gewekt om een persoonlijke relatie met Jezus Christus te hebben. Met elke nieuwe kans willen Gerald, Rodney en Chris
voorwaarts gaan als zij hun "Greater Vision" met anderen delen.

Adres:
Oude Markt 1
Postcode:
2411 AW
Plaats:
Bodegraven (Boek overnachting in Bodegraven)
Dagje uit in Bodegraven | Activiteiten Zuid-Holland

Provincie:
Zuid-Holland

Thema:
Evangelisatie
Soort:
Gospel (meer gospelconcerten)
Uitvoering:
Zanggroep


Entreeprijs:
€ 25,00


Internetadres:
http://www.mcms.nl
Email adres:
info apenstaartje mcms.nl
Meer concerten:
Alle concerten van Greater Vision (USA).
Telefoon:
0172-619640


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2011-10-17 23:29:42

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar