Christelijke Muziek & Concertagenda

ZeelandPraise 2011 Goes, Zeeland


Naam:
ZeelandPraise 2011
Datum:
12 november 2011

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
19.30u - 22.30u
Omschrijving:

Op 11 en 12 november 2011 zullen er twee grootse praise & worshipavonden plaatsvinden in Zeeland. Op de eerste datum, 11/11/11, vindt dit evenement plaats in het Arsenaaltheater in Vlissingen en een dag later in Sportpunt Zeeland te Goes. Beide avonden beginnen om 19.30 uur.
Voor deze avonden is een band geselecteerd van talentvolle Zeeuwen die enthousiast zijn om samen met jullie een geweldige avond te maken rond het thema God4you.
Met deze twee praiseavonden willen de band en Gospel @ Sea samen met jongeren en ouderen God loven voor wie Hij is! Dat voorop. Maar we willen ook elkaar bemoedigen in het geloof en wat prikkelen tot... Ja, tot wat?
Het thema God4you laat iets doorklinken van Gods radicale keuze om mensen niet af te wijzen maar welkom te heten in Zijn gezin, in Zijn koninkrijk. Zijn passie werd zichtbaar in het leven en sterven van Jezus. Gratis - niet goedkoop overigens - biedt Hij ons een nieuwe start met Hem; dat biedt velen perspectief en hoop.
Door dit o.a. in muziek, samenzang en woorden aan elkaar door te geven willen we elkaar moed inspreken: Je staat er nooit alleen voor! Hij is erbij.
Maar we willen elkaar ook wel prikkelen: wie ben jij dan voor Hem? Voor je vrienden, familie en buren? Brengt Gods passie voor mensen ook jou in beweging? God4you... I4.....?
Gratis kaarten zijn te verkrijgen voor jou én je vrienden, familie, buren via www.gospelatsea.nl en bij boekhandel De Pelgrim aan de Wijngaardstraat 10 te Goes. Vol is vol, maar voor alsnog... weet je welkom!!!!

Adres:
Zwembadweg 3
Postcode:
4463 AB
Plaats:
Goes (Boek overnachting in Goes)
Dagje uit in Goes | Activiteiten Zeeland

Provincie:
Zeeland

Thema:
Anders
Soort:
Praise (meer praiseconcerten)
Uitvoering:
Band


Entreeprijs:
Gratis


Internetadres:
http://www.gospelatsea.nl
Email adres:
gospelatsea apenstaartje gmail.com
Meer concerten:
Alle concerten van Gospel @ Sea.


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2011-10-12 23:12:34

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar