Christelijke Muziek & Concertagenda

Loofhuttenpraise met Ahava en Hadassa Nieuw-Lekkerland, Zuid-Holland


Naam:
Loofhuttenpraise met Ahava en Hadassa
Datum:
15 oktober 2011

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
20:00u - 22:30u

Omschrijving:

Zaterdagavond 15 oktober is er in Nieuw-Lekkerland een Loofhuttenpraise met medewerking van Ahava en tamboerijngroep Hadassa uit Sliedrecht! Het zal een vrolijke avond worden met afwisselend praise (samenzang begeleid door Ahava) en optreden van tamboerijngroep Hadassa. Samen willen we God grootmaken en prijzen voor Wie Hij is! De avond begint om 20:00 uur en de toegang is gratis!

De praise-avond valt midden in de week van Loofhuttenfeest, het bijbelse oogstfeest (dankfeest) wat 7 dagen duurt. In deze week worden ook verschillende activiteiten georganiseerd door de Messiaanse Gemeente Nieuw-lekkerland. Zo is er voor de kinderen de donderdag daarop in de herfstvakantie een Poppentheater!

Lev. 23:39-41
“Neem dit in acht: Op de vijftiende dag van de zevende maand,..., begint het feest van de HEER, dat zeven dagen duurt. ... Elk jaar moet dit feest ter ere van de HEER zeven dagen lang gevierd worden. Dit voorschrift geldt voor altijd, generatie na generatie...”

Joh. 7
Nu naderde het Joodse Loofhuttenfeest (vs 2)...Toen het feest al halverwege was, ging Jezus naar de tempel en hij gaf er onderricht (vs 14)... Op de laatste dag, het hoogtepunt van het feest, stond Jezus in de tempel, en hij riep: ‘Laat wie dorst heeft bij mij komen en drinken! (vs 37)

Zach 14
“En de HEER zal koning worden over de hele aarde...(vs9)...De overlevenden van de volken die Jeruzalem hebben belaagd, zullen dan jaarlijks naar de stad komen om de HEER van de hemelse machten als koning te vereren en het Loofhuttenfeest te vieren.(vs 16)

Adres:
Mattenbies 1
Postcode:
2957 RJ
Plaats:
Nieuw-Lekkerland (Boek overnachting in Nieuw-Lekkerland)
Dagje uit in Nieuw-Lekkerland | Activiteiten Zuid-Holland

Provincie:
Zuid-Holland

Thema:
Anders
Soort:
Praise (meer praiseconcerten)
Uitvoering:
Band


Entreeprijs:
Gratis


Internetadres:
http://www.ahavamusic.nl
Meer concerten:
Alle concerten van Ahava.


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2011-10-04 20:34:41

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar