Christelijke Muziek & Concertagenda

Keith Green Tribute in Goes Goes, Zeeland


Naam:
Keith Green Tribute in Goes
Datum:
10 september 2011

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
19:30u - 22:00u
Omschrijving:

Zaterdag 10 september 2011 komt OM-Nederland samen met de bekende gospelzanger en ambassadeur van OM-Nederland Martin Brand naar Goes. Martin (31) en zijn vaste band Life brengen een avondvullend programma voor jong en oud met hun meest gewaardeerde Nederlandstalige nummers en voor het eerst Keith Green songs in het Nederlands. OM-Nederland is organisator van deze nationale concerttour.

Locatie: Het Goese Lyceum, Van Dusseldorpstraat 78 (ingang Vogelzangsweg),
Aanvang: 19:30 uur, Entree: Gratis

De gospelzanger en ambassadeur Martin Brand zegt over deze tour: “De liedjes van Keith Green hebben me enorm beinvloedt toen ik net christen was geworden. Daarin ben ik niet uniek, honderdduizenden mensen zijn door Keith Greens muziek en levensverhaal geraakt’. Ik ben ervan overtuigd dat deze liedjes nog niets van hun zeggingskracht hebben verloren. Daarom heb ik 14 nummers vertaald naar het Nederlands voor een nieuw publiek. Deze avond moedigt aan tot een leven als volgeling van Christus.”

Primeur: ‘Uw Liefde Won’
Martin verzorgde, met zijn band of pianist, de afgelopen jaren honderden concerten door heel Nederland. Hij werkte mee aan diverse radio- en tv-programma’s en ook is hij werkzaam als spreker, workshopleider en docent op de HQ kunst school en de Evangelische Hogeschool. Mensen omschrijven Brand als humoristisch, oprecht, eenvoudig en gepassioneerd. Martin: “Tijdens deze tour bieden we ons publiek een primeur. In samenwerking met Operatie Mobilisatie en Edenmuziek, presenteren we voor het eerst een Nederlandstalig Keith Green Album, getiteld: ‘Uw Liefde Won”

Operatie Mobilisatie
Vijf jaar lang was Martin werkzaam bij Operatie Mobilisatie een interkerkelijke, internationale
zendingsorganisatie die sinds 1957 bestaat. De organisatie heeft als doel om wereldwijd mensen bekend te maken met Jezus Christus. Naast het zendings- en boekenschip LOGOS HOPE is OM verder bekend door de GLOBAL CHALLENGE zomeracties en TEENSTREET, het jaarlijkse megatienerkamp in Duitsland. Momenteel zijn ruim 6.100 werkers, onder wie 130 Nederlanders, bij OM werkzaam in meer dan 110 landen.
Op plaatselijk niveau wordt dit concert interkerkelijk georganiseerd.

Meer info op: www.keithgreen.nl en www.operatiemobilisatie.nl

Adres:
Goese Lyceum ingang Vogelzangsweg
Postcode:
4461 LV
Plaats:
Goes (Boek overnachting in Goes)
Dagje uit in Goes | Activiteiten Zeeland

Provincie:
Zeeland

Thema:
Evangelisatie
Soort:
Gospel (meer gospelconcerten)
Uitvoering:
Solist(en)
Doelgroep:
Alle leeftijden


Entreeprijs volwassenen:
Gratis
Entreeprijs kinderen:
Gratis

Rolstoeltoegankelijk:
Ja
Weer:
Overdekt

Internetadres:
http://www.keithgreen.nl
Meer concerten:
Alle concerten van Martin Brand.


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2011-08-28 10:47:47

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar