Christelijke Muziek & Concertagenda

Lekfestival Lopik, Utrecht


Naam:
Lekfestival
Datum:
17 september 2011

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
19:30u - 23:00u
Omschrijving:

Voor het eerst dit jaar wordt op Salmsteke langs de Lek in Lopik het Lekfestival gehouden. Andere jaren was er hier een samenkomst op zondagmiddag in de open lucht. De organisatie hiervan heeft nu ook onderdak gevonden in de tent van het Lekfestival. Het Lekfestival is ontstaan uit de initiatieven van één persoon om een concert van Kees Kraayenoord mogelijk te maken in Lopik. Inmiddels is dit uitgegroeid tot een festival met op vrijdagavond Kees Kraayenoord met band en gospelkoor El Shaddai, een unieke combinatie welke nog niet eerder heeft plaatsgevonden. Ook voor de kinderen is er tijdens het lekfestival plek, speciaal voor hun is er zaterdagmiddag een kinderprogramma met Marcel en Lydia Zimmer. ’s Avonds zullen Marcel en Lydia Zimmer samen met Dany Dane invulling geven voor de jongeren. Het onderwerp deze avond is One-in-love. Zondagmiddag nodigen we alle festivalgangers en hun relaties uit om met elkaar in de samenkomst het festival af te sluiten. All4One zal samen met Henk Stoorvogel de middag afsluiten rondom het onderwerp geboren om te vliegen.

Dat het festival alle elementen heeft van een leuke en omvangrijk samenzijn voor christenen mag duidelijk zijn. Maar dit is niet het doel van het weekend, de vraag \\

Adres:
Lekdijk Oost 5
Postcode:
3411 mn
Plaats:
Lopik (Boek overnachting in Lopik)
Dagje uit in Lopik | Activiteiten Utrecht

Provincie:
Utrecht

Thema:
Evangelisatie
Soort:
Gospel (meer gospelconcerten)
Uitvoering:
Band
Doelgroep:
Jongeren

Uitvoerenden:
Marcel en Lydia Zimmer

Entreeprijs volwassenen:
Gratis
Entreeprijs kinderen:
Gratis

Rolstoeltoegankelijk:
Ja
Weer:
Buitenlucht en Overdekt

Internetadres:
http://www.lekfestival.nl
Email adres:
Info apenstaartje lekfestival.nl
Meer concerten:
Alle concerten van Marcel en Lydia Zimmer.
Telefoon:
0628876205


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2011-07-26 15:33:40

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar