Christelijke Muziek & Concertagenda

Dubbel Feest met Elly en Rikkert Papendrecht, Zuid-Holland


Naam:
Dubbel Feest met Elly en Rikkert
Datum:
12 november 2011

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
14.30u - 16.00u
Omschrijving:

NIEUW KINDERPROGRAMMA ELLY EN RIKKERT DUBBEL FEEST!

Vanaf september t/m november worden er maar liefst 7 kinderconcerten georganiseerd in Nederland met het programma vol met nieuwe en bekende liedjes in het programma DUBBEL FEEST. Op de concerten zal de nieuwe CD verkrijgbaar zijn.
Een concert voor kinderen is een feestelijke belevenis voor iedereen.
Elly & Rikkert putten uit de grote voorraad liedjes die ze in de loop der jaren voor deze leeftijdsgroep hebben geschreven en waarvan er veel bekend zijn geworden; ze worden gezongen door koren, op scholen, in kerken en clubs.
Ook bij de voorstelling valt er veel mee te zingen en mee te doen. Liedjes met een bijbelse inhoud, maar ook situaties uit het dagelijks leven die voor kinderen herkenbaar zijn, passeren de revue. Er is vrolijkheid en humor, er zijn twee geweldige muikanten die hen begeleiden, soms komt er een clown of een gekke professor langs; een feest voor jong en oud.

In Maarssenbroek, Gorinchem en Woerden zal er ook een avondconcert met een programma voor volwassenen zijn. Tijdens hun concerten voor volwassenen (geschikt vanaf ca. 12 jaar) spelen Elly en Rikkert een keuze uit hun liedjes van de afgelopen 40 jaar.
Van vrolijk en uitbundig tot verstild poëtisch, luisterliedjes met een boodschap en cabareteske intermezzo\\\\\\\\\\\\\\\'s. Iedereen die zo\\\\\\\\\\\\\\\'n avond meemaakt is na afloop enthousiast, ontroerd of uitgedaagd.
Zij zingen tekstueel hoogstaande liedjes, maar ook muzikaal valt er een hoop te genieten, mede dank zij twee klasse-muzikanten: Jan Borger op keyboards en accordeon, Dick Le Mair op percussie-instrumenten.

Adres:
Sionskerk Rubensstraat 35
Postcode:
4448DC
Plaats:
Papendrecht (Boek overnachting in Papendrecht)
Dagje uit in Papendrecht | Activiteiten Zuid-Holland

Provincie:
Zuid-Holland

Thema:
Anders
Soort:
Anders (meer concerten)
Uitvoering:
Solist(en)
Doelgroep:
Kinderen
Anders:
toegang voor kinderen vanaf 4 jaar


Entreeprijs volwassenen:
€ 8,50
Entreeprijs kinderen:
€ 8,50

Rolstoeltoegankelijk:
Onbekend
Weer:
Overdekt

Internetadres:
http://www.events4christ.nl
Email adres:
localgospel apenstaartje solcon.nl
Meer concerten:
Alle concerten van Elly en Rikkert.
Telefoon:
0172471483

Kaarten:
via website of chr boekwinkel in concertplaats

Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2011-07-16 19:40:26

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar