Christelijke Muziek & Concertagenda

Wilbert Magré met panfluitiste Carina Bossenbroek in concert Veessen, Gelderland


Naam:
Wilbert Magré met panfluitiste Carina Bossenbroek in concert
Datum:
27 augustus 2011

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
20:00u - 21:15u

Beluister geluidsfragment
Omschrijving:

Op D.V. zaterdag 27 augustus 2011 is er om 20.00 uur een instrumentaal concert op panfluit, piano en orgel in de Hervormde Kerk te Veessen. Dit concert wordt verzorgd door de panfluitiste Carina Bossenbroek en Wilbert Magré op de piano en het orgel van deze kerk. Het programma bestaat uit geestelijke, licht klassieke muziek.

Wilbert Magré werd in 1992 geboren te Zwolle. Op 8 jarige leeftijd begon hij aan de A.M.V. cursus op de muziekschool in Nunspeet die hij met een diploma heeft afgesloten. Tijdens deze tweejarige cursus begon hij zijn eerste pianolessen bij de bekende pianist Herman Riphagen uit Heerde waar hij tot op heden nog steeds bij studeert. Samen met zijn vader Wim Magré geeft hij onder de naam: “Magré & Magré” diverse concerten in het land op orgel en piano.

Carina Bossenbroek (1993) begon op 9-jarige leeftijd met panfluitlessen op de muziekschool in Nunspeet bij Gerard Rijken van Olst. Vervolgens kreeg ze les van Gerlinda van den Berg, en tegenwoordig volgt ze lessen bij de bekende panfluitiste Liselotte Rokyta. Carina heeft aan diverse CD opnames haar medewerking verleent. In 2010 heeft ze meegedaan met het jong Interclassic concours, en won ze dit concours in haar categorie.

Toegangskaarten zijn deze avond aan de kerk te verkrijgen voor volwassen EUR 6,-, kinderen t/m 12 jaar EUR 3,- en een gezinskaart voor EUR 15,- (max. 2 volwassenen).

Voor meer informatie kunt u kijken op www.wilbertmagre.nl. Tevens zijn er op deze site ook beluisterfragmenten van hun pas nieuw verschenen CD “Magré & Magré in concert met Carina Bossenbroek” te beluisteren.

Het organiserend comité hoopt vele muziekliefhebbers deze avond te mogen ontmoeten.

Adres:
Herv. Kerk
Postcode:
8194 LT
Plaats:
Veessen (Boek overnachting in Veessen)
Dagje uit in Veessen | Activiteiten Gelderland

Provincie:
Gelderland

Thema:
Anders
Soort:
Anders (meer concerten)
Uitvoering:
Instrumentaal
Doelgroep:
Alle leeftijden

Uitvoerenden:
Carina Bossenbroek, panfluit
Wilbert Magré, orgel/piano

Entreeprijs volwassenen:
€ 6,00
Entreeprijs kinderen:
€ 3,00

Weer:
Overdekt

Internetadres:
http://www.wilbertmagre.nl
Email adres:
wilbertmagre apenstaartje planet.nl
Meer concerten:
Alle concerten van Wilbert Magré.
Telefoon:
0525-685413

Kaarten:
Aan de kerk verkrijgbaar

Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2011-07-03 15:29:07

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar