Christelijke Muziek & Concertagenda

Lofprijsavond Dordrecht, Zuid-Holland


Naam:
Lofprijsavond
Datum:
17 juli 2011

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
20:00u - 22:00u
Omschrijving:

Iedere derde zondag houdt De Hoop een lofprijsavond. Deze maand is de lofprijsavond op zondag 17 juli. U bent van harte welkom!

Voor wie?
De lofprijsavonden worden bezocht door cliƫnten en medewerkers van De Hoop, hun familie, vrienden en verder ieder die wil. Iedereen is welkom! Bezoekers van de lofprijsavonden komen uit allerlei verschillende kerken. Een lofprijsavond is geen kerkdienst, maar een samenkomst van mensen die graag God willen grootmaken.

Door wie?
De muzikale begeleiding van de lofprijsavonden is meestal in handen van het Choir of Hope, de naam voor het eigen koor van De Hoop en de band. In het Choir of Hope zingen en spelen cliƫnten en medewerkers van De Hoop mee. Soms wordt er een ander koor uitgenodigd om te zingen.
Wilt u ook een keer een lofprijsavond meemaken? U hoeft zich voor deze activiteit niet op te geven en de toegang is gratis!

Locatie:
De lofprijsavond wordt gehouden in het Media- en Congres Centrum van De Hoop ggz, Provincialeweg 70 te Dordrecht. Aanvang 20.00 uur. Vanaf 19.30 uur staat de koffie en thee voor u klaar!

Adres:
Provincialweg 70
Postcode:
3329KP
Plaats:
Dordrecht (Boek overnachting in Dordrecht)
Dagje uit in Dordrecht | Activiteiten Zuid-Holland

Provincie:
Zuid-Holland

Thema:
Anders
Soort:
Worship (meer worship)
Uitvoering:
Praiseband en Samenzang


Entreeprijs:
Gratis

Rolstoeltoegankelijk:
Ja
Weer:
Overdekt

Internetadres:
http://www.dehoop.org
Meer concerten:
Alle concerten van Choir of Hope.


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2011-07-01 14:19:27

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar