Christelijke Muziek & Concertagenda

EGHW Parkzondag Oud-Beijerland, Zuid-Holland


Naam:
EGHW Parkzondag
Datum:
26 juni 2011

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
11:00u - 16:00u
Omschrijving:

In het laatste weekend van juni vinden in het Laningpark de Parkdagen plaats. De laatste jaren heeft dit evenement zijn plekje gevonden in de Oud-Beijerlandse samenleving. Omdat er dit jaar alleen een zaterdagprogramma is, organiseert de Evangelische Gemeente Hoekse Waard (EGHW) op 26 juni de parkzondag. Het programma is voor jong en oud: een dag voor het hele gezin!

Het programma start in de ochtend met een openluchtdienst van de EGHW. De diensten die normaal op zondag in de aula van de CSG plaatsvinden worden nu vervangen door een dienst van 11:00-12:00 uur in het park van Oud-Beijerland. “Deze zondag willen we als kerk letterlijk naar buiten toe om mensen op een ontspannen wijze kennis te laten maken met het geloof. Het is voor iedereen leuk om deze dag even langs te komen in het park en sfeer te proeven”, aldus Laurens Lagerwerf die tijdens de dienst kort zal spreken.

Aansluitend aan de dienst kan er genoten worden van wat eten en drinken. In de middag is er om 13:30 uur een kinderfeest met een goochelaar en een kinderkoor. Voor jongeren en volwassenen zijn er tegelijkertijd verschillende andere activiteiten te doen. En om 15:00 uur is er het theatherstuk “Aan de Lijn”.

Gedurende het gehele programma zal er een terras geopend zijn waar hapjes en drankjes worden verkocht door ‘t Kookhuys. Natuurlijk kunt u ook uw eigen picknickkleedje meenemen. Naast het programma met o.a. muziek, theater en ontspanning zijn er verschillende kraampjes te bezoeken. Genoeg ingrediënten voor een geweldige dag: zeg het voort! Houdt de website (www.eghw.nl) in de gaten voor meer informatie over de parkzondag.

Adres:
Laningpard
Postcode:
3262AA
Plaats:
Oud-Beijerland (Boek overnachting in Oud-Beijerland)
Dagje uit in Oud-Beijerland | Activiteiten Zuid-Holland

Provincie:
Zuid-Holland

Thema:
Anders
Soort:
Festival (meer festivals)
Uitvoering:
Praiseband en Samenzang


Entreeprijs:
Gratis

Weer:
Buitenlucht

Internetadres:
http://www.eghw.nl
Meer concerten:
Alle concerten van Evangelische Gemeente Hoekse Waard.


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2011-06-16 13:38:35

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar